Kandidatuur aandelenexpert goed ontvangen

Auteur: bonanza

Eén van de redactieleden had een interview met een berouwvolle CBI-agent die al het doen en laten van het CBI op Wikileaks had gepost, inclusief print screens van de geavanceerde systemen die ze gebruiken voor het opsporen van fraudeurs. Jammer genoeg is de Federale Overheid de agent op het spoor gekomen en kwijnt hij nu weg in een diepe kerker in Sans Franchisco. Daarnaast heeft de overheid ook nog voor elkaar gekregen wat de Amerikanen voorlopig niet is gelukt, de bezwarende documenten zijn offline gehaald. Er is niet geweten welk drukkingsmiddel ze hiervoor hebben gebruikt, maar zeker is dat President Obama himself een delegatie richting de Federatie heeft gestuurd.

Jammer genoeg heeft ook onze redactie mogen merken hoe de Federals te werk gaan. Het redactielid dat het interview heeft afgenomen is sinds vanmiddag vermist. Gelukkig heeft hij mij nog een CBI-map kunnen geven die interessante informatie bevat. Hieronder volgt het interessantste gedeelte.

Handel in aandelen is ontzettend populair geworden. Er is sinds het begin van de handelsperiode voor een kleine 11,5 miljoen ISH in aandelen gehandeld. Er zijn echter een drietal personen ontzettend actief die vermoedelijk het grootste deel van de transacties voor hun rekening nemen. goudie, Podje, maar vooral Pedro Alvarez spannen de kroon.

Op minder dan 1 minuut tijd werd door de laatste twee heren op 24 januari voor 198.000 ISH aan aandelen ingekocht. Op 23 januari al kon Pedro Alvarez op 16 uur tijd een winst noteren van 4.000 ISH. Podje deed het diezelfde dag echter nog beter door op 1 uur tijd 2.400 ISH binnen te halen. Pedro Alvarez laat zich echter niet doen en kon op 10 minuten tijd een winst boeken van 1.800 ISH. Dat betekent een loon van 180 ISH per minuut. Daar kunnen de koningen en presidenten van de Federatie niet tegenop.

Als je echter dacht dat dit al fenomenaal was, val dan niet van je stoel bij de volgende cijfers. Pedro Alvarez wist op 24 januari 5.400 ISH winst te boeken op 1 uur tijd. Dat deed hij de volgende dag vlotjes over door op 19 uur tijd een winst van 7.200 ISH te maken. De beste prestatie boekte hij echter in de nacht van 23 op 24 januari. Op anderhalf uur wist hij 12.600 ISH binnen te keren. Dat is 140 ISH winst per minuut, of 2,3 ISH per seconde.

Het beste voorbeeld van hoe het niet moet staat echter op naam van goudie. Hij wist op 24 uur tijd 11.600 ISH kwijt te spelen door te beleggen in aandelen Kronenburg op 24 januari.

Wil je met dezelfde bedragen spelen en vlotjes 130.000 ISH in één keer inzetten? Probeer lessen te nemen bij één van deze handelaren, maar let wel op: de prijs per gepresteerde minuut zal niet min zijn…