Bahthoevedorp populairder dan ooit

Auteur: bonanza

Als je dacht dat een eenzame post in de Premium Member club het enige is dat Bahthoevedorp in leven houdt, dan heb je het goed mis. Vorige handelsperiode was er een, weliswaar stille, club die pleitte voor de terugkeer van de Cyberische stad. Maar deze periode klinkt de oproep nog luider.

De Federals kunnen er haast niet meer naast kijken. De herinnering aan Bahthoevedorp blijft levendig en de stemmen om de stad weer in volle glorie te herstellen klinken steeds luider. Zo heeft Roebelarendsveen een monument ‘De weg naar Bahthoevedorp’ genoemd dat dagelijks honderden toeristen trekt. Er werden al verschillende manifestaties genoteerd die steeds konden rekenen op een groot aantal supporters. Federale oproerpolitie greep echter in en keerde het plein proper. Er gaan geruchten de ronde dat bulldozers hun opwachting maken om op die manier het protest in de kiem te smoren.

Zo gemakkelijk zullen de Federals er echter niet vanaf komen. De oproep heeft nu immers ook internationaal gehoor gekregen. De burgemeester van Monapoli, sugarfree, heeft als hoofdstraat ‘Alle wegen leiden…’ en één van die aanpalende straten blijkt ‘Bahthoevedorp’ te zijn. De weg is noordwaarts gericht en eindigt in het onbekende, een duidelijke filosofische verwijzing naar de ooit zo fleurige en geurige stad. Ook hier vergapen tientallen sympathisanten zich aan de mooie straatstenen richting Bahthoevedorp. Schippers hebben een verhoogde belangstelling opgemerkt voor de tochtjes richting Digitalië en verhoogden reeds hun prijzen.

Of de Federals zullen zwichten voor het protest is nog niet duidelijk, maar één ding staat wel al vast: Bahthoevedorp is levendiger dan ooit!