Standpunten Lijst Joep Eerlijk

Auteur: Lijst Joep Eerlijk

Economie

Onze partij is tegen protectionisme door de steden. Daaronder verstaan we alle handelingen die één bepaalde stad in Cyberië bevoordeelt tegenover een andere stad om daar profijt uit te halen. Te hoge btw-percentages is niet goed voor de handel en niet goed voor de solidariteit tussen de steden.
Het invoeren van overheidsleningen aan de handelaars in Cyberië. Dit om de economie in Cyberië vanaf het begin een duwtje in de rug te geven.
Om de handel binnen Cyberië te stimuleren moet er volgens onze partij gekeken worden naar overheidsstimuleringen om de handel beter te laten lopen. Dit moet op een manier gebeuren zodat de overheid niet in concurrentie gaat met haar eigen inwoners.
Om iedereen een gelijke kans te geven zijn wij van mening dat de boetes op neerknuppelen verhoogd moeten worden. Neerknuppelen zien we als een pestmaatregel naar de beginnende spelers die geen Premium Member zijn.

Onderwijs

Wij willen een oplossing voor de problemen in het onderwijs. Er moet bekeken worden of staatsscholen een mogelijke oplossing kunnen bieden voor het onderwijsprobleem.

Internationale verhoudingen

Wij zien Cyberië als een onderdeel van de een breder geheel. We willen de samenwerking tussen de verschillende landen stimuleren. Deze samenwerking moet op verschillende wijzes plaatsvinden. Topprioriteit voor ons is de economische samenwerking.
Wij zullen niet dulden dat andere landen een anti-Cyberisch beleid gaan voeren op welke manier dan ook.