Centropolis hernoemd

Auteur: Cogito

Burgemeester van Centropolis bytertje heeft Centropolis hernoemd naar ‘Byteria’. Volgens hem zal Byteria komende ronde(s) ‘verhuizen’ naar een ander land of zelf een nieuw land vormen.

23 februari 2011, 20:41 De topics in club ‘Townhall Centropolis’ worden verwijderd en er wordt verwezen naar het nieuwe gemeentehuis: “Byteria”. Hier wordt de situatie wat toegelicht. Centropolis zal nu bekendstaan onder de naam ‘Byteria’. Binnen enkele rondes zal Byteria zich afscheuren van Virtua en ‘verhuizen’ naar een ander land. Geruchten zeggen dat Byteria een autonome staat op zichzelf zal worden. De inwoners hebben natuurlijk de vraag: “Hoe gaat u de Virtuaanse Wet breken?” Bytertje antwoordt hier laconiek op: “Net zoals het met El Peso gegaan is, rondes geleden.

Wij gingen uiteraard op zoek naar de meningen van de oversten van bytertje. Consul of Education iHockey Schneider legde ons het volgende uit: “I want to talk with the others before I say things I am not allowed to say. But my personal answer: I think he is talking shit and can dream very well.” Vrij vertaald: “Ik wil eerst met de anderen praten voor ik dingen ga zeggen die ik niet mag zeggen. Maar mijn persoonlijk antwoord: Ik denk dat hij idiote dingen zegt en erg goed kan dromen.”
Maar we kunnen verder! Wat zou het standpunt zijn van de hoogste autoriteit in de Federatie, de Federals? Wij gingen op pad naar het kantoor van Federal Coordinator.

Zou ik de mening of het standpunt van de Federals mogen weten in verband met Centropolis?
Wij staan neutraal tegenover de situatie en laten de spelers beslissen over het verloop van de situatie.
Maar het feit dat Centropolis naar een ander land zou ‘verhuizen’, daar moeten jullie wel in tussenkomen, zouden jullie dit toestaan? Of ook weer enkel wanneer de spelers dit goed vinden?
Dat is iets waar we na de ronde over zouden moeten praten.

De regering van Virtua kon er blijkbaar niet mee lachen. Enkele minuten na de officieuze hernoeming van Centropolis werd bytertje beschoten. Later werd duidelijk dat de regering van Virtua een doodseskader heeft ingeschakeld onder leiding van Criminal Mastermind Rednax, bekend als IC-voorzitter en van de zaak tussen hem en IkbenBen19. Consul of Justice and Safety pimgezel1 en Consul of Education – en sinds kort ook Vice-President van Virtua – iHockey Schneider tekenden contracten met het doodseskader in naam van de Virtuaanse regering. De contracten werden verrassend genoeg in openbaarheid gebracht door het doodseskader. Geruchten zeggen dat er reeds geld overgemaakt is.

Lijkt dit op dictatorschap? Mag een mayor dit wel? Misbruikt hij het feit dat de bevolking van Centropolis vertrouwen in hem heeft? Of is hij toch gerechtigd? De toekomst zal het uitwijzen. Om af te sluiten hebben we nog een bewijs dat de Federals het wel degelijk erg serieus nemen.

Federal Manager zei in clubs ‘Townhall Centropolis’ en ‘Byteria’: “Bytertje, I order you to open Townhall Centropolis again. By removing topics and putting the one remained on closed the result is a ban of all traders from the town hall. Read the mayor manual. If you fail to comply within 24 hours I will solve this issue differently.” Vrije vertaling: “Bytertje, ik beveel je om ‘Townhall Centropolis’ opnieuw te openen. Wanneer je topics verwijdert en de ene die overblijft te sluiten is het resultaat een ban van alle handelaars van het gemeentehuis. Lees de Mayor Manual. Als je dit niet doet binnen 24 uur zal ik deze zaak anders oplossen.”