Opnieuw oorlog in Cyberië

Auteur: DJStroika

Eurodam, handelsdag 3, Sinds enkele dagen woedt er in Cyberië wederom een prijzenoorlog. Waar het de vorige handelsperiode justinote en paul.stolk waren die elkaar probeerde de ogen uit te steken, zijn het nu DJStroika en Plastic dame die elkaar niet kunnen luchten of zien.

Plastic dame die naar de naam doet raden al enkele rondes lang de hofleverancier van plastic is geweest voor heel Cyberië kreeg deze ronde plots een concurrent, DJStroika. Deze ambitieuze nieuwkomer is overgestapt van motoren en machines naar plastic en geeft flink gas. Plastic dame liet onlangs weten toch goed met DJStroika door 1 deur te hebben gekund totdat deze met een planverandering kwam. Het oude plan van telefoons, alarmen en camera’s was de ijskast in verdwenen en hij is aan plastic begonnen. Dit uiteraard tot woede van Plastic dame die haar monopoliepositie zag verbleken.
Hoewel dit op het begin nog tot weinig problemen leek te leiden was het hek van de dam zodra DJStroika in Kronenburg (de woonplaats van Plastic dame) een winkel opende. Zoals een geoefend handelaar beaamd, heeft Plastic dame snel een winkel in Eurodam weten te bemachtigen en dropten de prijzen. In nog geen 2 dagen tijd is het plastic van 8 ISH naar iets minder dan 6 ISH gezakt.

Nu is natuurlijk de vraag: waar houdt dit op? Zal het weer eindigen zoals vorige ronde met paul.stolk en justinote in een schietpartij? Of leggen beide partijen het bij en kan er in vrede gehandeld worden.

Tijdens het schrijven van dit artikel bereikte het nieuws de redactie dat DJStroika gisterenavond een “Geen PD” feestje heeft gegeven. Dit betekende voor veel handelaren in Cyberië groot feest want de prijzen van plastic waren 2 uur lang in elke winkel van DJStroika gezakt naar iets boven de 5 ISH. Het wachten is nu nog op de reactie van Plastic dame. Zal er binnenkort ook een “Weg met DJS” feestje te vieren zijn in Kronenburg?