Wij, Cyberië

Auteur: Somentus

Heb jij je altijd al geërgerd aan de hoge criminaliteit in Cyberië? Heb jij altijd al gedacht dat het te duur is om een cursus te volgen? Heb jij altijd al gedacht dat er zoveel gaten in de wet zitten, waardoor criminelen gerust hun gang kunnen gaan zonder dat ze gepakt kunnen worden? Stem dan voor Wij, Cyberië!

Wij, Cyberië, is een partij die van Cyberiërs, voor Cyberiërs is. Wij willen zorgen dat eerder genoemde punten aangepakt worden. Sterker nog, we zijn er al mee bezig: Wij, Cyberië heeft subsidie voor cursussen aan de orde gebracht in het Parlement en doet actief mee aan het Breaking News Debat om op deze manier de subsidie aan de orde te brengen. Deze subsidie zorgt niet alleen voor goedkopere cursussen, maar ook voor minder criminaliteit: er zullen meer officers afstuderen en meer officers worden aangenomen, waardoor er meer criminelen gepakt zullen worden. Vanaf volgende handelsperiode zal Wij, Cyberië druk aan de gang gaan met het Wetboek: we zullen op zoek gaan naar de gaten in de wet en deze aanpassen.

Een overzicht van onze stand- en aandachtspunten:

– Onderwijs stimuleren door subsidies te geven wanneer je slaagt voor een studie
– Cyberië veiliger maken door meer officers af te laten studeren
– Campagne opzetten Veiligheid in Cyberië heb je zelf in de hand. Log uit in je huis, koop camera’s en alarmen voor je winkel en schaf kogelvrije vesten aan
– Boetes voor criminele activiteiten verhogen
– Gaten in de wet opzoeken en verbeteren

Maar dit kunnen wij alleen bereiken wanneer jij ons helpt! Stem Wij, Cyberië voor een beter, veiliger en leefbaarder Cyberië!