Jubileum

Auteur: Frankeur

Na een zware dag waarin Frankeur in zijn winkel weer veel elektronica heeft geprobeerd aan te prijzen aan de klanten, kwamBossebol binnen en Frankeur hoopte al dat hij hem weer een bootlading telefoons tegen een hoge prijs kon verkopen door te zeggen dat ze van een uniek merk zijn, een peer met een hap eruit. Echter kwam Bossebol alleen zeggen dat hij geen chips meer in zijn winkel zou plaatsen. Bossebol ging met gebogen hoofd de winkel van Frankeur weer uit.

Frankeur ging ervanuit dat hij vandaag niets meer zou verkopen en deed het rolluik van zijn winkel naar beneden. Hij ging op weg naar het gemeentehuis om te controleren of er nog problemen waren die opgelost moesten worden. Er waren echter geen problemen en Frankeur controleerde of er nog ‘verdachte’ personen of onbekende pakjes in het gemeentehuis waren. Er lagen geen losse rugtassen of dergelijke en Frankeur besloot om nog even naar de Federal store te lopen om daar wat zaken te controleren. Nadat ook daar niks te vinden was ging Frankeur op weg naar huis om lekker te slapen.

Daar aangekomen valt het Frankeur op dat de voordeur niet dicht was, waakzaam ging Frankeur naar binnen en ineens flitste het licht aan. Daar stonden alle officers uit Eurodam om Frankeur te feliciteren. Het was namelijk zijn vijfentwingtigste aanstelling als Officer in Eurodam, waar Frankeur zelf natuurlijk trots op was. Hij was echter niet van plan het uitgebreid te vieren. Er was een speciale taart met een vijl erin gemaakt door DJStroika die heerlijk smaakte en voor allerlei leuke momenten zorgde. De uren gingen voorbij en het Cybier stroomde rijkelijk. Een gezellig avond die volgens de meeste na de volgende 25 zeker nogmaals herhaald dient te worden!