NCCP

Auteur: americus

NCCP, de nieuwe partij die staat voor Nationale Cyberische Communisten Partij is een partij onder leiding van americus en die nog niet officieel is opgericht. Deze partij zoekt nog vele enthousiastelingen die de nieuwe visie, namelijk het Nationaal Communisme, in Miniconomy willen zien. Hier een korte beschrijving van de partij:

-Nationalistische Bevolking
De partij wil zodanige projecten opstarten waardoor de bevolking 100% achter de staat staat en deze steunt. Ook het geloven in de staat is een belangrijk doel van NCCP. Nationale trots en eer zou ingeburgerd moeten worden terwijl regionaal patriotisme afgekeurd zou moeten worden. Alles zou moeten gebeuren in het belang van het land en het volk, tekens en symbolen zouden nergens mogen ontbreken. Het nationalisme zou een basis vormen van de gemeenschap die NCCP wilt vormen en die volledig als 1 blok in de Federatie staat.

-Een Cyberië met communistische kijk
NCCP is communistisch. NCCP zou graag zien dat er bepaalde positieve communistische dingen ingevoerd zouden worden. De bevolking zou zo goed mogelijk moeten presteren in een gemeenschap waarvan Cyberië één blok kan vormen die iedereen ondersteunt en kansen biedt en zo ook de kans van economische cijfers verbetert. Staatsscholen als eerste prioriteit en het beheren van privé-scholen als tweede zou het economische welbevinden verhogen en de kans op Cyberische plaatsen in de top 20 verbeteren. De Cyberische gemeenschap zou in zijn geheel omhoog moeten getrokken worden, waar iedereen baat bij heeft. Allen voor één, één voor allen.

-Een ondersteuning voor iedere burger
Dit hoofdpunt is een mix van de twee bovenstaande. Het algemene van welzijn van de staat en de bevolking is belangrijker dan één persoon. Door gratis staatsonderwijs, of gratis privé onderwijs (door middel van subsidies) kan men bereiken dat Cyberiërs bevoordeeld worden in politieke functi’s en dat de kennis van beroepen op een hoog peil ligt. Indien de gemeenschap één sterk blok vormt, kan de burger mee gaan met de voordelenstroom en zo ook meegroeien tot rijke burger.

Om één blok te vormen, moet er Eenheid zijn. Eenheid zorgt ervoor dat we massaal sterk staan in de Federatie en zo de voordelen meepikken. Om één blok te vormen moet er vrijheid zijn, de vrijheid van iedere burger om in de stroom mee te gaan, zijn keuzes te maken en volop te kunnen profiteren van het staatswelzijn. Om één blok te vormen, moet er samenhorigheid zijn, om zo als één gemeenschap sterker naar voren te komen en om zo de gehele gemeenschap voorruit te brengen, stapje voor stapje.
Vandaar dat NCCP kiest voor een Nationalistisch Communistische visie voor Cyberië.

P.S. indien er mensen zijn die interesse hebben om NCCP te helpen vormen en te leiden, kunnen zij altijd terecht bij americus. NCCP heeft jou nodig, net als Cyberië!

Kies net zoals wij voor NCCP!