Ministers van Financiën

Auteur: Mr Geld

Drama in Cyberië: alweer is er een nieuwe Minister van Financiën (vaak afgekort als ‘MvF’, dus doe ik dat ook maar), net als vorige ronde, toen waren er drie verschillende Ministers. Deze Motie van Wantrouwen, om een MvF te doen ontslaan, was deze keer ingediend door IkbenBen19, die de redenen dat hij (de MvF dus) niet iedere week lonen uitbetaalde, dat de MvF tijdelijk inactief was (=volgens hem nutteloos) en dat hij Plastic Dame nog steeds niet had ontslagen, genoeg vond om de Minister te doen ontslaan. De meerderheid van het Parlement vond dat hij gelijk had, dus werd Car-Dealertje ontslagen.

Maar dan? Wat gebeurt er nu? Heel Cyberië werd in een situatie achtergelaten, waarin er dus geen MvF meer was. Gelukkig was er nog Martijn5, die de club wilde overnemen. Maar ik_zwollartje, de beroemde en soms beruchte Mayor van Zwollar, was het niet erg eens met het beleid dat de nieuwe MvF uitvoerde wat betreft de budgetten, wat zij ook uitte. Martijn5 wilde in plaats van de budgetten berekenen op basis van parkeerplaatsen en parken, de budgetten berekenen op basis van bewoners van een stad, aantal winkels per bewoner en het aantal vrije wegkavels.

Wat er nu zal gebeuren en hoe hier op gereageerd zal worden is op het moment dat ik dit schrijf niet duidelijk, maar de tijd zal ons leren of het goed gaat of juist precies niet. Laten we allemaal hopen dat het goed gaat.
Amen!