Eindelijk!

Auteur: Mr Geld

Vrijdag 12 augustus, 16:34 CEST, Kronenburg,

Na bloed-, zweet- en tranenvergieten hebben we eindelijk de laatste fase van de Exportcontest behaald, al waren we zeker 3 handelsperiodes ‘te laat’.

Laatste fase ingegaan – Remcowouter – Gepubliceerd in: Cyberië

De laatste fase van de derrie opruimen is gestart.
De verdeling is de volgende:

Eurodam 540 blokken
Kronenburg 450 blokken
Roebelarendsveen 330 blokken
Zwollar 325 blokken

1 blok is gevuld met 20 scheppen die 20 ish per schep opleveren. Als deze exims zijn afgerond is de kleiopbrengst weer als vanouds.

Dat was hét bericht dat ons Cyberiërs met vreugde bereikte. Wij hadden namelijk de laatste fase bereikt.
Het had nog steeds wat voeten in de aarde, voordat dit fantastische resultaat behaald werd. Vanzelfsprekend zal ik dit verhaal aan u vertellen: Zwollar had eigenlijk als eerste deze fase voltooid, ze hadden de kavelstaat van 105 gemiddeld behaald, met enkel parken! Een heel karwei natuurlijk, maar wel goedkoper dan een paar duizend diamanten in de grond stoppen. Toen volgde Eurodam, eigenlijk best een verrassing, omdat deze stad wel de andere fases als één van de laatsten had voltooid, maar dat is te verklaren doordat mayor MaxiBlue door the mister diamanten in de grond heeft laten stoppen. Toen was Kronenburg aan de beurt, deze wilde ook heldhaftig zijn en klaarde deze klus ook enkel door met parken de kavelstaat hoog te brengen. Uiteindelijk dus ook Roebelarendsveen en zo kwam het dus, dat Cyberië eindelijk toe is aan de 4de fase.

Hoe deze fase eruit ziet, is hierboven te zien. Waarschijnlijk zal Zwollar weer als eerste gaan, dan Kronenburg, Eurodam en tot slot Roebelarendsveen. Wij hopen natuurlijk dat deze fase vóór het einde van deze handelsperiode is afgelopen (waarschijnlijk niet…) en dat de steenprijs weer een paar ISH per kilo daalt!