Klaar? Af!

Auteur: Mr Geld

Afgelopen zaterdag is handelsperiode 93 begonnen! Een periode die veel goeds beloofd!
De 93e al, van start gegaan op 27 augustus om 14:00 uur, maar ook al voor het begin waren er wat interessante dingen gebeurd…
Zo heeft Cyberië haar Kabinet bekend gemaakt, bestaande uit de volgende personen:
President: Joep Eerlijk
Minister van Financiën: gelaarsdekat1
Minister van Onderwijs: The Eye
Minister van Justitie: Mr Geld
Dan nog de personen die in het semi-Kabinet zitten:
Vice-President: Zoe gek wie sjek
Voorzitter POC Wetten: Tresias Aegirsson

Zoals je ziet is er een coalitie gekomen tussen Lijst Joep Eerlijk en Liberaal Democraten, voor de zoveelste keer op een rij! We hebben er ook vertrouwen in dat het goed gaat! Deze coalitie is er gekomen nadat bekend was gemaakt dat LJE 5 zetels en LiDe 4 zetels had, toen besloten ze weer eens samen te werken.

Maar behalve de 2 populairste lijsttrekkers van Cyberië waren ook de Federals in de tussenweek druk bezig geweest, zo bleek uit een Newsfeedpost van Federal Assistant. Hierin stond dat de Federals de volgende 5 wijzigingen in het spel hadden toegebracht:

– De kavelprijs van het Spaanse eiland Ibisha is verhoogd van 90 ISH naar 100 ISH, dit waarschijnlijk omdat de Ibishanen de afgelopen 3 rondes te veel plaatsen innamen in de top-20.
– Het is het Ibishaanse bestuur niet langer toegestaan een haven te bouwen. De reden hiervoor is nog onduidelijk.
– De resultatenrekening van Miniconomy is voortaan wit met zwart in plaats van blauw en wit.
– Crime- en Shootwatch zijn officieel afgeschafd, voortaan zullen we het moeten hebben van getuigenverklaringen bij het Case-ID. Commentaar van Tresias Aegirsson: “Crime- en Shootwatch waren al onbetrouwbaar.” (wijzigingen voorbehouden).
– Het is voor landen in de Federatie voortaan mogelijk geld te lenen bij de Federals, hoe dit precies gaat werken is nog onduidelijk.

Dus beste lezers, er is genoeg om je op te verheugen! Deze periode zal zeker niet als gewone handelsperiode het geheugen ingaan.