Zicht op Zwollar: De Burgemeester

Auteur: schaijkfire

In “Zicht op Zwollar” interviewen we elke week een Zwollarnaar over Zwollar. We beginnen met burgemeester Ik_Zwollartje.

Burgemeester Ik_Zwollartje, de eerste 24 uur van deze handelsperiode zijn achter de rug, hoe vind je dat deze in Zwollar zijn verlopen?
Rustig, zeer rustig.

Wat zou je willen om doen om dit te verbeteren?
Ik wil in ieder geval parkeerplaatsen bouwen zodat er meer mensen in Zwollar kunnen komen. Meer mensen naar Zwollar laten verhuizen lukt op het moment niet.

Had je ook verwacht dat het begin van deze handelsperiode zo zou verlopen?
Zwollar start meestal langzaam op, dus dat had ik wel verwacht. Het is alleen jammer dat ik aantal mensen die normaal actief spelen nog niet heb gezien. Maar ik weet zeker dat het nog goed gaat komen en Zwollar weer een bruisend stadje wordt.

Hoelang ben je al een Zwollarnaar?
Sinds ronde 27, ik ben tussendoor wel een aantal rondes naar Nederland geweest, volgens goedkoopste zijn lijst is dit de 44e ronde dat ik in Zwollar woon.

Wat is een van de belangrijkste redenen dat je in Zwollar blijft wonen?
Mijn naam, Ik_Zwollartje is in een andere stad raar. Verder is het een leuk dorpje waar ik iedereen ken. Ik ben nu voor de 9e keer mayor en dat bevalt prima. Ik weet wat er in de grond zit en hoe ik Zwollar veel geld kan bezorgen bij de budgetrondes (In het geval dat er van te voren een duidelijke lijst is met wat er allemaal moet zijn). Wanneer ik bijvoorbeeld in Kronenbrug mayor ben kan ik dingen veel moeilijker inplannen, maar misschien dat wendie dat ooit nog gaat proberen.

Hoe zou je Zwollar beschrijven in één woord?
Gezelligbos

Bedankt voor dit interview burgemeester en veel succes verder deze handelsperiode.

Heb je suggesties voor “Zicht op Zwollar” of wil je graag dat we iemand speciaals interviewen, laat dit weten aan schaijkfire via de chat of via Schaijkfire@hotmail.com