Interview met..

Interviewer: sugarfree

Nadat ik Chiara Alvarez al een paar weken probeer te bereiken, heb ik het opgegeven om ooit in contact te komen met deze wilde dame. In plaats daarvan heb ik een ander slachtoffer gevonden met hele interessante trekjes. We hadden afgesproken in het enige parkje dat Monapoli rijk is om half 2. Rond kwart over 4 hoor ik gerommel in de verte, wat al snel aanzwelt tot een hels lawaai. Ik zag een tractor door het bos rijden, onderwijl een stuk of twintig bomen rammende. Erachter reden drie Kavelrovers. Als laatste zag ik een Miniconomini tuffen. Deze stopte zo dicht tegen het bankje aan dat de deur niet meer open kon. Voor ik er wat van kon zeggen, werd de deur opengesmeten en ketste meteen weer dicht. Een fikse deuk in zowel de auto als op t voorhoofd van de persoon was het gevolg. Na heel wat moeite kon hij eindelijk uitstappen. Ik besloot er niets van te zeggen en begon meteen aan het interview.

Goed aan het handelen?
Ja, gaat super, ik weet zelf niet hoe het komt.

Zelfs al een MV he?
Twee. Ik baat de taxi’s uit en ik heb de enige bank.

Top tien?
Als ik op deze manier blijf verder doen, zeker wel, maar ik ben volgende week woensdag een weekje weg en verminderd online, dus ik vrees ervoor.

Je weet dat dit een interview is voor dat baggerkrantje van je?
Ow, ok, je moet dat wel zeggen he.
(Na een korte pauze..)
Ja, handelen gaat heel leuk. Ik merk wel dat het al erg lang geleden is dat ik actief gehandeld heb, want ik moet me constant richten op meer ervaren inwoners om te weten of een bank winstgevend is, hoeveel skills een MV kan hebben… dus dat opfrissen is zeker geen slecht idee, het komt ook van pas in de politiek.
(Nog een kleine pauze..)
En op die taxi’s heb ik me ook verkeken. Ik moet te veel tijd doorbrengen op die MV en dat is vervelend als je de clubs wilt volgen. Maar goed, winst is winst, dus ik mag niet klagen.

En hoe gaat het in je liefdesleven? Er gaan geruchten dat je verbitterd bent na je laatste huwelijk en daarom probeert de echtgenoot van je ex te dwarsbomen.
Zijn dat de roddels die de ronde doen? Ik kan niet anders dan ze staalhard ontkennen. Zijn nieuwe vlam (ik ben de tel kwijt geraakt) heeft het aangedurfd om Cyberië aan te vallen en dat is waar ik nu op reageer. Mijn gevoelens voor mijn ex kan ik hier buiten houden, ik moet het professioneel houden.

Wat is de reden dan van het weigeren om alimentatie te betalen? U beweert net zelf dat u goud geld verdient.
Ik zal de ware toedracht nogmaals toelichten, want ik heb de indruk dat u zich onvoldoende, of bij de verkeerde persoon heeft geïnformeerd. Mijn allerliefste zoon, aia, die ik samen met mijn ex heb verwekt, is jammer genoeg om het leven gekomen door een fout van mijn ex. Hij nam de kleine aia mee in zijn auto op weg naar het werk en was hem er vergeten uit te halen. Hij heeft uren in de brandende zon gezeten en is daar uiteindelijk aan overleden. Mijn ex heeft het lijkje gedumpt, maar de politie heeft hem opgepakt en het verhaal stond de volgende dag in alle kranten. De rechter heeft nu bepaald dat mijn ex mij schadevergoeding moet betalen voor het gedane verdriet, maar daar heb ik nog niets van gezien.
Nu, ik sluit niet uit dat er een nieuwe uitspraak is in de zaak. Mijn ex onderhoudt goede banden met de voorzitter van de IC en die rechtbank staat bekend om de uiterst bizarre uitspraken, dus ik kan me voorstellen dat ik nu plots moet opdraaien voor alle schade of zo. Zo gek zijn ze wel.

U zou het professioneel houden, nu spreekt u uzelf tegen. Afijn, u beweert dus ook dat u nog steeds veel van uw ex houdt?
Waar heb ik dat beweerd?

*Peng*

Mijn gevoelens voor mijn ex kan ik hier buiten houden” Dit antwoord op de vraag suggereert dat u nog veel van hem houdt. Ontkent u dit?
Wel, het zouden ook negatieve gevoelens kunnen zijn die ik weet te kanaliseren?

*Pang*

Dat is geen antwoord op de vraag.
Ik ben politicus.

Hartelijk dank voor deze inzichten. De lezers zullen vooral erg geïnteresseerd zijn in uw laatste antwoord. Veel succes met het plakken van twee *pang* ..drie lekke banden.
Vergelding!! Straks start ik een rechtszaak in de IC voor deze terroristische actie!

Terwijl ik wegloop, zie ik hem in de tractor stappen richting het huis van zijn ex. Het parkje mag als verloren beschouwd worden.