Politieke stilstand

Auteur: Car-Dealertje

In Cyberiƫ is momenteel een politieke stilstand. Hetgeen wat al meerdere periodes aan de gang is, al sinds dat er alleen nog maar Liberale Partijen in het Kabinet zitten. De mensen die wel actief bezig zijn, dat zijn de mensen van het Parlementair Onderzoeks Commissie, er komen bakken met wijzigingen binnen.
Maar wanneer we naar het Parlement kijken, gebeurt er weinig. Sinds het begin van deze handelsperiode zijn er vijf voorstellen ingediend, geen enkele komt erdoor. Dit komt doordat het huidige kabinet waarschijnlijk niet inziet dat er iets gebeuren moet om het constante geldtekort te stoppen. Want hierdoor is het elke handelsperiode weer opnieuw krom liggen om de centen bij elkaar te schrapen.
Duidelijke voorstellen zijn er niet, liberalen staan bekend dat ze graag de ervaren personen willen helpen, de anderen ‘dom laten’, kort door de bocht gezegd. Het ontbreekt in het huidige Kabinet dus aan socialisme.

Niet alleen dit, maar ook is er nog altijd geen Ministerie van Onderwijs.
Nieuwere spelers raken hiervan wellicht in de war, voorbeeld; een nieuw persoon wil een diploma halen. Weet dat hij bij het Ministerie van Onderwijs moet zijn om naar de Erkende scholen te vragen. MAAR! De handelsperiode is al twee weken oud, maar deze persoon zal het volgende aantreffen;
Ministerie van Financien
Ministerie van Justitie
Parlement
Openbare Rechtbank
4 Examenzalen
Maar het Ministerie van Onderwijs, wat toch zeker een gebouw is wat niet mag ontbreken staat er niet. Een behoorlijke blunder van het huidige Kabinet mag je het toch wel zeker noemen.
Hieruit kunnen we duidelijk concluderen dat het Parlement slaapt, er duidelijk eens weer nieuw bloed in het Kabinet moet komen, dit gaat ten koste van ons mooie land, want stilstand gaat over tot achteruitgang. De stilstand was de vorige handelsperiode, we zijn nu hard bezig met onze achteruitgang.