Killer-Trio in aktie!

Auteur: Rats!

Op donderdag 3 november, 15.00 uur plaatselijke tijd, ging een bom af voor het huis van tijni in El Peso.
Kort daarop stormden Rats! en Minimize binnen en leegden hun revolvers, naar verluid speciaal voor deze actie gemaakt met speciale specificaties van wapensmid Minimize, met dodelijke precisie.
De enige bewoner van het huis, tijni, keek verbaasd op van achter zijn krant toen de bom afging en door het stof twee gedaanten opdoken.
Beide aanvallers schoten verscheidene malen, en alle kogels raakten doel, waardoor de zetel waarin tijni zat besmeurd werd met donkerrood bloed.
Na de eerste reeks schoten werden Rats! en Minimize even opgehouden, aangezien ze moesten herladen en de pas gearriveerde Stealthy op zijn minst vriendelijk de hand schudden.
tijni kon niet anders dan hulpeloos toekijken hoe de drie heren hun wapens herlaadden en simultaan een tweede reeks schoten afvuurden die het werk afmaakten.
Tevreden verlieten de schutters het huis en in het voorbij gaan hing Rats! nog een post-it’je op in het Paleis, waarmee hij en Minimize de aanval opeisten.
Even later werd deze actie al veroordeeld door Zoe Gek Wie Sjek die de aanvallers uitmaakte voor “vuilak”, en stelde “dat jullie wel durven, een jongetje van 13 met zijn 3 aanvallen”.
Rats! antwoordde hierop dat het niets persoonlijks was geweest, eerder een culturele aanval met een economisch tintje, aangezien tijni en Minimize eerder deze ronde al met mekaar in de clinch hadden gelegen in een handelsdispuut.