Senator Schiet om Schandaleus Behang

Auteur: Rats!

Monapoli – 16.00 uur, 3 november 2011
In de Senatorswoning van Staatssenator Rats! ontaardde een discussie rond 16.00 uur deze namiddag in enkele schoten en de uitzetting van Frank Schleck uit voornoemde woning in de Tripolire Avenue.
Volgens Rats! had dhr. Schleck zonder toestemming van Rats!, de huiseigenaar, het behang vervangen door een nieuw, met een “pokkelelijk bloemetjesmotiefje dat in de 25ste handelsperiode al achterhaald was”, aldus de misnoegde huiseigenaar.
Dit, gepaard met het zogenaamde asociale gedrag van Frank (“geen enkele keer kreeg ik een goeiedag in het langskomen!”) en het feit dat de slaapkamer nodig was voor een bevriende handelaar van Rats! waren genoeg redenen om de emmer te doen overlopen en hem op straat te gooien.
Frank Schleck weigerde echter uit zijn bed te komen, waarop Rats! en Minimize, nog volop in een roes van buskruit na hun aanval op tijni, hun pistolen leegden op de weerloze handelaar.
dara, een ongeruste Officer, hoorde de schoten en snelde ter plaatse, waarbij ze waarschijnlijk het leven van het onschuldige slachtoffer redde.