Recht uit het hart

Auteur: Troel

Vanuit het revalidatiecentrum in Nederland heb ik de mogelijkheid gekregen om aan het einde van mijn regeringsperiode nogmaals wat mensen te loven en te danken. Voordat ik dat echter ga doen, wil ik graag mijn vertrouwen in Koning Technix uitspreken.
Technix is iemand die altijd achter mij gestaan heeft, me beschermd heeft, me gewroken heeft en die mij het gevoel gaf dat hij klaar was om mijn opvolger te worden. Gelukkig dacht hij daar zelf ook zo over en heeft hij zelf besloten dat hij de nieuwe Koning zou worden. Ik hoop van harte dat heel Digitaliƫ hem zal ontvangen zoals ze ook ooit mee ontvingen.

Rest mij enkel nog een lovend dankwoord uit te spreken aan alle mensen die me gesteund hebben, in het bijzonder singularis, Stealthy, Dhr Aardappel Hoofd, Jory, kakvlek en beagollum. Enkele van hen raakten zwaargewond terwijl ze mij probeerden te beschermen en dit heldhaftig gedrag wil ik dan ook graag belonen. Ik wil jullie daarom allemaal graag tot Ridder in de Orde van de Opgestane Koningin slaan en zal jullie dan ook graag volgende handelsperiode het bijbehorende lintje willen opspelden. Heren, dank voor uw steun!