Mayor Eurodam, redt hij het of redt hij het niet?

Auteur: Vincitore

Zoals beschreven in mijn vorige artikel zou ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen in Eurodam. En er is weer heel wat gebeurd in de afgelopen week.

De mayor deed een paar pogingen om Eurodam en zijn bewoners te redden van de ondergang. Verschillende voorschotten werden aangevraagd en natuurlijk de normale stadsbudgetten, uitgedeeld door Iamthebest4. Nu zal je denken, voorschot en budget, dan moet het toch goed komen? De Eurodammers hadden er uiteindelijk een hard hoofd in gekregen, dus eerst zien en dan pas geloven!

De tweede week is heel rommelig verlopen, van een positief naar een negatief budget en vice versa.
En op een gegeven moment in de tweede week leek het de goede kant op te gaan. Er werden weer verschillende parken gebouwd om de kavelstaat op te waarderen (nog zo’n punt waar Eurodam slecht op scoorde). Maar Yenmatthijs gaf op een dag de BTW terug en dit resulteerde in een zeer grote uitgave, waardoor Eurodam weer de rode cijfers indook.

Op dit moment begon het Parlement, onder leiding van President Tuned, zich ook zorgen te maken. Er werd zowaar een topic aangevraagd met als titel “Mayor Eurodam” door . Een paar verschillende (verontrustende) quotes uit het Parlement:
“Ondanks dat hij meerdere malen hulp heeft gekregen van mensen denk ik dat hij op dit moment schade berokkent tegenover de inwoners van Eurodam en indirect ook Cyberië. ” aldus iamthebest4.
“Tja, dan is er ook maar 1 oplossing, vervanging, als de hulp al geprobeerd is dan valt er weinig anders te doen.” aldus Pim-G.
“Hopeloze zaak.” aldus sugarfree.

Nu werd er een Motie tot Aftreden aangezwengeld vanuit het Parlement, en deze kwam op 27-11-11 ten einde. Eindstand: 8-2 in het nadeel van Yenmatthijs.

“Omdat deze motie slechts een advies is aan de Federals, is er geen zekerheid omtrent een mogelijk ontslag. Men verwacht morgen een definitieve beslissing van de Federals.” aldus Tuned op de Newsfeed.

De laatste geruchten uit Eurodam zijn dat de FedMeeting is afgelast, waardoor er (nog) geen beslissing is gevallen over het veelbesproken onderwerp in de Federatie. Moet Yenmatthijs aftreden of heeft hij nog één laatste kans om alles recht te zetten en Eurodam weer als nummer één stad in Cyberië op de kaart te zetten?