De verloedering van de Cyberische taal

Auteur: Car-Dealertje

Zwollar – De Cyberische taal verloedert. Volgens recentelijk onderzoek van het onderzoeksbureau ‘Niets te Vinden’ onder leiding van B. Drog blijkt de Cyberische taal wat het 100 jaar geleden was totaal te zijn veranderd. Een blik naar het verleden en een blik in de toekomst.

Volgens Proffessor Dokter Anders B. Drog was er 100 jaar geleden in CyberiĆ« niet eens de duidelijke communicatie die we op dit ogenblik hebben. Mobieltjes en op straat praten werd pas ca. 25 jaar na Wouter ontdekt. “De levende Godachtige persoon”, zoals deze door velen bij het onderzoekzoeksbureau genoemd word, “heeft de technologie binnen deze Federatie doen opbloeien”.

Wanneer wij naar collega proffesor Ben Nietwijs gaan, vertelt hij ons over de taal binnen de Federatie over nog eens 100 jaar. Volgens hem zal onze God Wouter nog altijd leven, dit omdat hij onsterfelijk is. Maar vele generaties binnen de Federaties zullen de taal langzaam maar zeker doen verloederen.

De Rednax uithangen is een klassieker geworden. Rednax wordt dan omschreven zoals de katholieken de profeten kennen. Of het gezegde Water halen in Kronenburg zou nog wel eens waarheid kunnen worden. Want in 2178 zullen er in de hele Federatie grote overstromingen zijn. Waardoor er in 2188 wel een meer zou kunnen liggen bij Kronenburg omdat het om een tijdelijke overstroming gaat.

Hierbij is het duidelijk dat het verstand komt met de rondes, want twee rondes geleden wisten we nog niet wat er vandaag zou gebeuren. Maar het is alsof we het in YenVille horen donderen, dat betekent dat we niet precies weten wat er komen gaat. Maar wel altijd op onze hoede moeten zijn voor het gene wat komen zal.

Ben Nietwijs legt het ons nog eens een keer uit. De Cyberische taal verloedert door alle handelaren, ze misbruiken onze gezegdes en na 10 uur ‘s avonds is het helemaal niet meer om aan te horen. In landen als Virtua en Ibisha Island word er helemaal vreemde taal gebrabbeld. Maar let op mijn woorden, IK, Proffessor Ben Nietwijs, zal pas na mijn crematie verstrooid raken.”