verschillen handelsperiode 90 tot 100

Auteur: grondstoffenman

Als je een spel blijft spelen vallen de kleine verschillen in het spel je niet zo op. Natuurlijk merk je het verschil van de grote updates zoals de nieuwe winkel,s maar ook de cultuur in een spel verandert. Ikzelf was na handelsperiode 90 gestopt en ben nu weer begonnen.

Als je alleen al naar de chat kijkt, valt er een cultuurverschil op: er worden nu meer grappige opmerkingen gemaakt waar het vroeger meer leuke gesprekken waren. Ook politiek gezien vallen er al snel twee dingen op: er worden meer wetsvoorstellen ingoevoerd en er zijn minder partijen.

Ook de kijk op het buitenland is verbeterd. Vroeger was Virtua maar een land van zakkenvullers en een stelletje naaiers, waar het nu wordt gezien als een beter land dan Cyberië en als economisch broodnodig.

Dan komen we uit op de handel. Daarvan zou je kunnen zeggen dat er een breder aanbod is, echter zijn de prijzen wel weer hoger wat misschien zou kunnen liggen aan de nieuwe winkels en de financiële problemen in Cyberië. Ook de exports zijn veranderd. Vroeger waren de federale exports meestal machines, nu zijn het diamantboren.

Aan allen een prettige 100ste handelsperiode gewenst!