Handelsprofiel: CIT

Auteur: the hawk

Iedere week stelt de redactie een handelsprofiel op van een willekeurige speler uit de top 25, deze week werd gekozen voor: CIT.

Omzetevolutie:

Vermoedelijke omzet op dag 21: 205.000 ISH
Verwachte nettowaarde : 55.000 ISH
Skillverdeling: Goud – 2; Chips – 4; Machines – 2; Diamanten – 2
Plaats van handelsactiviteiten: Ibisha
MV’s in bezit: 2

Interview

Redactie: Met welke ambitie ben je deze ronde gestart?
CIT: Ik ging deze periode niet voor een hoge ranking, ik hoopte op een leuke ronde met de nieuwe features (ik verwachtte gigantische veranderingen). Als ik er in zou slagen om in de top-25 te eindigen, dan zou dat mooi meegenomen zijn.

Redactie: Je verwachtte dus enkele gigantische veranderingen, zijn je verwachtingen uitgekomen?
CIT: De shops zijn groots veranderd, maar helaas pakte dit negatief uit, er zijn te veel shops en het is na een paar dagen al onmogelijk kavels aan hoofdstraten te krijgen.

Redactie: Vind je het nodig om de verandering terug om te keren en weer met de oude shops te gaan werken?
CIT: Nee, ik denk dat men het mogelijk moet maken om ook niet-straatkavels te gebruiken om de nieuwe shops op te bouwen. Het systeem mist nog wat finetuning, daarna wordt dit vast een heel leuke nieuwe feature.

Redactie: Hoe is de ronde verlopen voor je?
CIT: De ronde verliep erg goed tot afgelopen weekend, toen besloot ik een megastore te bouwen. Ik heb daarin al mijn geld geïnvesteerd en pas na de bouw besefte ik dat er nog maar een week te gaan was. Ik heb veel verkocht aan toeristen en had een monopolie op machines. Die verkochten dus erg goed.

Redactie: Bedankt voor je medewerking, wil ze nog wat kwijt aan de redactie?
CIT: Ik vind het economische gedeelte van de TMC zeer interessant, ik hoop dat dit de komende rondes nog groter opgezet zal worden. Keep up the good work!