Voormalig Magnifiek Monarch Maakt komaf met Monumenten-Maniakale Mayor voor Regelrechte Razende Rats!

Auteur: Rats!

Een relletje om de bebouwing van een kavel in het westen van El Peso is burgemeester tijni fataal geworden.

Het begon allemaal toen Rats! aanvraag deed in Gemeente El Peso om een park te plaatsen op een kavel achter zijn winkelpanden. “Ik wilde een parkje laten aanleggen om de omgeving aan onze drukste winkelstraat wat op te fleuren, maar in plaats daarvan plaatste de burgemeester een naamloze en vormeloze hoop steen en metaal, eerder een stort dan wat hij in de ruimtelijke ordening een ‘monument’ noemt!”

Voor Rats! was dat blijkbaar de druppel en hij sprak onmiddellijk You know me, voormalig staatshoofd en één van de meest gevreesde Digitaliaanse criminelen aan om deze flagrante belediging te wreken.
You know me en Rats! vonden al snel de benodigde cash en wapens om deze eerloze burgervader uit zijn zetel te lichten en korte tijd later toog You know me aan zijn gewelddadige taak.

Als interessante extra wist de terdoodveroordeelde tijni nog te melden dat het een ongelukje was, en hij plantte er snel een parkje naast om alsnog het benodigde effect te bereiken, maar helaas bleef het abstracte monument staan.

Op woensdagavond, 01.00u plaatselijke tijd, ontplofte een bom aan zijn huis, die een opening creëerde waardoor You know me kalm naar binnen wandelde en het vuur opende op de in ongenade gevallen Mayor.

Wat hierna gebeurde is op dit moment nog onduidelijk en voer voor discussie, maar om 04.39u plaatselijke tijd maakte sugarfree het nieuws officieel bekend door middel van een persbericht:

“De burgemeester van El Peso is afgelopen nacht afgevoerd naar Nederland. Wegens gebrek aan ziekenhuizen in Digitalië en de weigering van ziekenhuispersoneel elders in de Federatie was er geen andere mogelijkheid.

Er is nog geen nieuwe burgemeester aangesteld.”

Op het moment van ter perse gaan zijn onder andere Minimize, PHANTOMVIS en Rats! kandidaat om hem op te volgen.