Een bijzondere gast

Auteur: Switzisch

Een kleine twee weken geleden hadden de Digitaliaanse autoriteiten de twijfelachtige eer een wel heel bijzondere persoon in te schrijven in het burgerregister. Deze persoon was zo bijzonder dat niemand er aan had gedacht dat hij ooit zijn gezicht zou vertonen in Digitalië. Niets is minder waar en sinds kort mag bonanza zich volmondig Digitaliaan noemen. (Op basis van een stom papiertje welteverstaan. Eerst moet hij nog wel even dat rode fabriekje verliezen)

Direct na zijn aankomst op Digitaliaans grondgebied werd bonanza in bescherming genomen door de mayor van Monapoli, niemand minder dan sugarfree. Samen met iamthebest4, een officer, resideren deze twee heren in Huis Goedekoopste midden in het centrum van Monapoli. De laatste persoon kan hoogstwaarschijnlijk gezien worden als de reden dat bonanza tot op heden nog steeds in leven is. Het is namelijk zo dat nieuwe immigranten vrijwel nooit het einde van de ronde halen. De officer zorgt er echter voor dat het vrijwel onmogelijk is om een bom te planten bij bonanza’s schuilplaats.

Uiteindelijk heeft de raspoliticus het voordeel van de Digitaliaanse twijfel gekregen. Hoewel vele criminelen zijn hoofd op een presenteerblaadje willen, is er beloofd dat bonanza zou werken aan nieuwe wetboekhervormingen om zo het kleine Digitaliaanse Wetboek voor te bereiden op de aankomende wijzigingen in de International Law.

Ondanks het feit dat bonanza zich direct inzet voor Digitalië, beschouwen sommige criminelen hem nog steeds als een ongewenste Cyberiër die zij liever kwijt dan rijk zijn. De nieuwste Digitaliaan is daarom ook al meerdere malen het slachtoffer geweest van aanslagen, berovingen en winkeldiefstal.

bonanza was wellicht de laatste persoon waarvan vele mensen dachten dat hij ooit naar het oosten van De Federatie zou verkassen, omdat het politieke klimaat niet direct in zijn straatje past. Daarom is het interessant om te zien hoe de senator zich staande zal weten te houden te midden van bloeddorstige criminelen en een niet zo democratisch bestel. De tijd zal het ons gaan leren!