Nieuwe Nationale Aliantie

Auteur: Elgin Dux

Na de stituatie geobserveerd te hebben, valt er te concluderen dat er in de politiek van Cyberië zijn veel fouten te bespeuren zijn. Ten eerste spreken we hier van een gedeeltelijke indirecte democratie, die heel veel problemen opbrengt. Cyberië heeft geen democratie als de huidige nodig. We hebben te weinig inwoners en te weinig activiteit. Dat is duidelijk, maar nu we het recht in eigen handen kunnen nemen, loopt er toch heel wat mis…
President na president wordt verkozen door politieke verdeeldheid. Geen eendracht, geen saamhorigheid en de steden spreken over onafhankelijkheid. De zwakte van een indirecte democratie wordt versterkt door het kleine aantal inwoners en maakt zichzelf kenbaar in de huidige politieke crisis. Oplossing?

Volgens mij is de oplossing eenvoudig:
1) Pak een veegborstel
2) Smijt alles van de regering buiten: wetboek, regering, functie’s etc.
3) Veeg de resten schoon: vlag, Parlement, kabinet
4) Richt een nieuwe staat in

Klinkt eenvoudig, maar we gaan even dieper kijken naar het probleem. We hebben in het verleden geprobeerd een goed werkende democratie te vormen met drie machten. In theorie werkt dat perfect, maar in de praktijk zitten we met een zwaar probleem; Te weinig mensen, te weinig activiteit. Erger nog, doordat de wetgevende macht uit zoveel personen bestaat neemt het veel te veel tijd in beslag om ook maar een eenvoudige beslissing te nemen. Daardoor is het beleid dat we voeren vaak vol gaten en een zwakke verschijning tegenover het buitenland.

– Verdeeldheid
– Onnodige vertraging
– Bureaucratie
– Onvolledig beleid tegenover buitenland
– Incorrectie aanpak tegen opstandige steden

Een oplossing zou gevonden kunnen worden door het instellen van een nieuwe regeringsvorm. Daarover wil ik zeker en vast met u praten. Samen, met elkaar, kunnen we veel bereiken. Als volk, is het aan ons om zelf te beslissen, zeker nu wij het recht voorgeschoteld krijgen, hoe we geregeerd worden. Het is niet aan één of andere corrupte regering of president om zijn wil op te leggen aan het volk. Het is omgekeerd, het volk is de baas!

http://www.youtube.com/watch?v=eHm-i69mbt4

Bent u klaar voor de revolutie? Stem dan nu op: Nieuwe Nationale Alliantie