De opbloeiende liefde in de Federatie

Auteur: ikenco

Al vroeg in het begin van de handelsperiode werd het eerste homohuwelijk gesloten tussen sugarfree en Ikenco. Aan de eerste hebben we gevraagd de hoeveelste man dit voor hem was, maar hij was de tel kwijt geraakt dus dit kunnen we helaas niet verder in dit artikel opnemen.

Kort na het sluiten van het eerste huwelijk kwamen de volgende huwelijken al tot stand. Uiteraard wens ik alle tortelduifjes zeer veel geluk toe samen.

Ook Plastic dame heeft het behoorlijk zwaar te voorduren. Zij heeft in alle tijd die zij aanwezig is in haar winkels voortdurend mannen om haar heen die liefdesbrieven schrijven. Door middel van enig graafwerk hebben wij een van deze brieven kunnen bemachtigen. Deze liefdesbrief van siemenrey aan Plastic dame was zowel onroerend als pijnlijk, en dan vooral pijnlijk voor dj ricky. De tekst luidde als volgt:

“Hallo mijn lief, dit is weer een nieuwe gedichtenbrief. (mooie rijm hoor, waar heb je dat geleerd siemenrey?) Wees maar gerust dit is geen afscheidsbrief. (ben je nu een komma vergeten?) Wees gerust ik ben niet zoals dj ricky. (auw dat doet vast pijn) Dus ik zit helemaal niet aan de becardi. (nieuw drankje? Ik ken het niet) Maar jij bent me wel een heel zeldzame. (Goh… wie is er dan ook van plastic en ook nog eens een dame?) Tot morgen mijn aangename, behulpzame, bekwame, deugdzame, duurzame maar niet voorlang eenzame Plastic dame. (Heeft ze al ja gezegd dan?) Liefs siemenrey” (Aah, wat ontroerend!)

Uiteraard zullen we iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen over onze superster Plastic dame, of zij die in de toekomst zullen ontstaan. Wordt het het geld of de mannen, en wat is de werkelijke reden dat siemenrey Plastic dame zo aanbidt, wegens haar geld, uiterlijk, of charmes? Of moeten we het over een nog andere boeg gooien?

Liefde, voor iedereen beschikbaar tegen een prijs van 100 ISH, nu in de Fedstore. Weet wel OP=OP!!!