Roddels van de week

Door: Ikenco

Ook voor deze editie van de miniconomist, onze internationale krant, zijn er weer een aantal opvallende nieuwtjes te melden.
Om maar te beginnen, de liefde in de federatie blijft aanhouden. De liefde, gedichten en anonieme smsjes blijven aanhouden. De prachtige gedichten van Siemenrey blijven ook maar uit zijn gedachte stromen. Ze zijn nog altijd prachtig, vol met liefde. Zouden de tortelduifjes in de nabije toekomst verdere stappen ondernemen of zal het uiteindelijk allemaal op de klippen lopen. Het blijft afwachten. Waarschijnlijk zal Siemenrey zijn uiterste best doen het hart van Plastic Dame te veroveren. Iedereen die ook maar een klein beetje in de buurt komt van haar krijgt het al moeilijk!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Wij willen hierbij de lezers van dit artikel ook maar alvast waarschuwen om zijn erf niet te betreden.

Ook de familie Alvarez doet goede zaken deze ronde. Vandaag hebben ze een bank in Roebelarendsveen geopend. Samen met Marcello, Luca, Pedro en Miquel, ronduit de actiefste vier van de familie deze ronde, zijn ze Roebelarendsveen aan het veroveren. Vrij opmerkelijk is wel dat Don Marcello deze ronde teruggekeerd is vanuit Digitalië om terug naar Roebelarendsveen te komen. Deze ommezwaai, waar zou dat door komen? In ieder geval beleeft Marcello veel plezier door middel van vele winkeltjes en een contest in de vorm van schrijven in het gastenboek. In ieder geval vinden wij het reuze gezellig dat Marcello terug is in Roebelarendsveen en hopen dat hij dan ook veel plezier aan het spelen hier zal beleven.

Dan hebben we ook nog het kabinet, het bijeengeraapte zootje wat nog altijd geen drol heeft uitgevoerd. Geen parlement waar wijzigingen in doorgevoerd worden. Wat wordt er toch verkeerd gedaan…… Het is en blijft een vaag zootje. Wat wel vrij opvallend is, is dat er een stuk minder geschoten wordt de laatste tijd. Zelfs de president kan het nog goed uithouden ondanks zijn zeer slechte beleidsvoering. Verbijsterend dat de eerste rechtzaak al loopt wegens het inhuren van enorm goede schutters, maar dat daar nog altijd niet de naam Joep Eerlijk, of president is gevallen verbaast mij eerlijk gezegd enorm.

We hebben wel één voordeel, er zijn eindelijk in de meeste steden genoeg parkeerplaatsen om aan de behoefte van de handelaren te kunnen voldoen. Laten we hopen dat dit niet stijgt, en zowel, dat dan het aantal parkeerplaatsen ook mee stijgt!