Het leven van een Mayor

Auteur: ikenco

Nog voor de start van de handelsronde stonden we er weer klaar voor. Met mijzelf als mayor en een leuk teampje van hersensellen die in mijn hoofd samenwerkten zijn we begonnen aan de bouw van het nieuwe Roebelarendsveen. Dé stad die het deze ronde als de beste stad van Cyberië moest gaan doen.

Daarvoor was natuurlijk de nodige bestrating en voorbereiding nodig. Uiteraard lag dit er al snel nadat de sleutels voor het gemeentehuis vergeven waren. De eerste exports waren ook in Roebelarendsveen en dat bracht de stad weer voorop in de strijd om de beste stad van Cyberië te worden.

Door de deze handelsperiode ingevoerde regels dat mayors ook mogen handelen bracht dit enorm veel voordelen met zich mee. Dit door middel van exports en exact kunnen zien wat er nodig is. Met een leuk plan en veel actieve inwoners ondanks de vakantieperiode is Roebelarendsveen inmiddels een bloeiende stad. De stad waar als eerste een haven stond, nog voordat deze in Digitalië gebouwd was, of in andere steden. Dit komt niet meer zo veel voor dat Cyberië voor loopt op de Digitalianen.

Al snel nadat de bouw van de haven in Monapoli gebeurd was, bracht ik als mayor van Roebelarendsveen een bezoekje aan de stad. Hier werd ik natuurlijk al na enkele minuten beroofd, maar de gezelligheid van de leuke handelaren daar deed de stemming er niet minder op. Mijn korte vakantie naar Monapoli was daarom ook zeer geslaagd en kostte uiteindelijk nog geen 251 ish. (ja… bedankt hé)

Bij terugkomst was het stil in Cyberië, kon ik maar terug naar Digitalië, maar dat zat er nu even niet in. Na een 2e weg aangelegd te hebben ging het snel, en niet veel later kwam ook de derde weg in de stad er. Samen met inmiddels zes parkeerplaatsen en de zevende in aantocht heeft de stad nog altijd een zeer hoog level op gebied van infrastructuur. Met een kavelstaat van boven de 101 punten zijn wij dan ook meer dan tevreden. Het doel is om de kavelstaat hoger dan het liquiditeitspercentage van de bank in Roebelarendsveen te krijgen, een wedstrijdje tussen de stad en de bank.

Met 57 winkels in de stad kunnen we als stad ook meer dan tevreden zijn, ook al hebben sommige handelaren er meer dan één, of zelfs meer dan tien. Doch is Roebelarendsveen nu de actiefste stad en de stad die ver boven Kronenburg uitsteekt. Hoewel de huidige mayor, die absoluut geen mayor wilde zijn en die niet ging handelen deze ronde, dit steevast blijft ontkennen. Ze zal er uiteindelijk aan moeten geloven dat niet beter is dan Roebelarendsveen.

Ook kwam het leuke nieuwtje dat ik aangeklaagd ben omdat ik iemand een postverbod gaf. Ach, waarom niet he. Met gratis rechtszaken verzint men tegenwoordig de gekste dingen om andere mensen aan te klagen, misschien moeten rechters hier maar eens een stokje voor steken. Gelukkig heb ik een goede maar zeer dure advocaat. Ook heb ik gister mijn megastore gebouwd in de Alvarezstraat. Met de prijzen zoals ze nu zijn hebben zelfs de toeristen in Cyberië interesse in mijn hout. Niet echt vreemd natuurlijk, wie wil er nou geen hout voor 0.45 cent.

Nu, de handelsperiode is nog niet klaar en we zullen zien wat er allemaal in de toekomst zal gebeuren. Met heel Roebelarendsveen, de familie Alvarez, en alle andere handelaren die momenteel in Roebelarendsveen zitten kan en zal nog het nodige gebeuren.
Life goes on, but you can die every moment, so don’t forget to live!