Opstand in Ibisha

Auteur: El Liberalo2

Onlangs heeft El Liberalo, inwoner van Ibisha, de Ibishan Resistance Movement, of de IRM, opgericht. De IRM ontvangt zowel steun als weerstand.

Ooit, lang lang geleden was Ibisha het succesvolste land van de gehele Federatie. Helaas kan dit net zo snel veranderen als dat het tij opkomt en zo geschiedde dat het eens zo grote Ibisha, waarvan de inwoners vrijwel zeker in de top-20 terchtkwamen, tijdens de Grote Exims zij altijd als allereersten alles exporteerden en het grote Ibisha waar de Federals zelfs de kavelprijs met 10 ISH moesten verhogen, omdat het anders niet eerlijk zou zijn. Nu is dat allemaal anders. Ibisha is veranderd in een eiland, waar zelfs de grootste handelaren hun voeten niet willen zetten. bonanza, op wereldreis door de Federatie, heeft reeds aangegeven zo spoedig mogelijk terug naar Cyberië te willen verhuizen.

De IRM vindt dat deze problemen komen door de slechte leiding van the hawk en het enige andere lid van de Ibishaanse Leidersraad: Zoe gek wie sjek. Zo heeft hij onder andere Ibisha gecorrumpeerd en verwaarloost hij de nationale handel. De IRM heeft inmiddels een club gebouwd waar geïnteresseerden kunnen kijken wat de punten zijn die volgens de IRM veranderd moeten worden. Deze club is nog aan aanpassingen onderhevig, maar de IRM hoopt zo snel mogelijk de club op orde te hebben en hoopt ook dat de Federals het voorstel om de club internationaal te maken zullen goedkeuren, zodat de gehele Federatie kan zien wat er veranderd moet worden in Ibisha.

Hier zijn enkele meningen van de IRM:
– President the hawk verwaarloost de nationale handel
– President the hawk is incompetent voor zijn functie, daarom treedt hij af als een bange hond en geeft hij snel het stokje over aan Zoe gek wie sjek, die minstens net zo ongeschikt voor de functie is, aangezien hij al niets deed toen hij de de Ibishaanse Leidersraad zat.
– De gehele Ibishaanse Leidersraad doet niets voor het land. Zo is nog niet eens een havenkavel vrijgegeven, zodat handelaren juist weggejaagd worden uit Ibisha. Dan kunnen zij wel leuk subsidies voor megastores geven, maar die worden in het buitenland gebouwd en die handelaren verhuizen vervolgens, aangezien zij hun producten niet aan kunnen voeren
– De Ibishaanse Leidersraad heeft niets gedaan aan het feit dat er geen bank is, zo kan de handel natuurlijk nooit volledig ontplooid worden
– De Ibishaanse Leidersraad is alleen maar voor de macht. Iedereen die de Ibishaanse Wet gelezen heeft weet dat er iets mis is.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat de Liderato Ibishano verkeerd doet. Meer voorbeelden zijn binnenkort te lezen in de club van de IRM.
Zowel in binnen- als buitenland heeft de IRM reeds steun ontvangen, uit alle landen van de Federatie. Iedereen die de IRM wil steunen, hoeft alleen maar een berichtje te sturen aan El Liberalo2.
De IRM rekent op nog meer steun dan ze nu al ontvangen.

Viva la Revolucíon! Y viva Ibisha!