De verwoeste droom – Het dagboek van Tranqer

Auteur: Tranqer

De verwoeste droom – Het dagboek van Tranqer

In de vorige handelsperiode streek ik in de tweede week neer in mijn geliefde stad, El Peso. De welvaart was er ver te zoeken, en de activiteit was te danken aan bedrijven uit Monapoli. Vastberaden om het deze handelsperiode beter te doen, werden er een paar extra krachten naar El Peso gehaald.

Zaterdag 10 november om 20u: de handelsproducten werden mooi verdeeld en iedereen bleek voldoende actief om de stad van continue levering te voorzien. Het kon niet beter. Ik verkoos zelf om chips te doen, maar legde voorlopig enkel goud in de rekken.

Zondag 11 november: Vroeg in de morgen vernam ik dat ik in de korte nacht niets verkocht had. Ik ging een op road trip met vrienden en keerde in de avond pas terug. Ik produceerde mijn eerste chips. Het was leven op een wolk, El Peso deed het voortreffelijk.

Maandag 11 november: Sterk uit de startblokken geschoten, met elk handelsproduct bezet bouwde Bolletripolire als eerste een haven in de Federatie, net als de bank. De zoektocht naar een geschikte afnemer voor mijn chips werd ook gevonden: kakvlek. Monapoli draaide echter niet, of toch op zijn zachtst gezegd onvoldoende. Hier moesten we een oplossing voor vinden.

Dinsdag 12 november: Ik probeer alle eindjes aan elkaar te binden en ik begon een taxi bedrijf. Monapoli was echter nog te inactief. Mijn taxichauffeurs begonnen te klagen. Tussen Monapoli en El Peso werd er wel gereden, maar ik moest kijken voor extra werkgelegenheid.

Woensdag 14 november: De taxichauffeurs heb ik wat gerust gesteld. Andere steden hadden nu ook een haven. Ideaal moment om mijn taxibedrijf op de Virtuaanse markt te lanceren. Met succes 10 chauffeurs aan een baan geholpen in Virtua. Ook Monapoli begon te draaien, de oude spelers van weleer deden hun bijdrage voor een sterkere economie.

Donderdag 15 november: Metal Alvarez slaat af en toe paniek overdag. De officer van Ibisha komt over en weer en schiet tussendoor op burgers die op straat lopen. In principe de gewoonte in Digitalië, dus niets aan de hand. Ook ik stak drie maal onoplettend de straat over. Toch draait mijn economie goed want heel El Peso blijft draaien. Leveranciers hebben vaak moeite de vraag bij te houden, zo wordt er zelfs een extra hout mv opgericht.

Vrijdag 16 november: Een bibber door mijn lijf. Ik probeer het nog eens. Maar nee, het lukt niet. Wakker worden gaat niet meer. Ik blijk volledig failliet geschoten te zijn. Ik kan het niet geloven, ik moet dromen. Maar wakker word ik niet meer. Mijn droom van de kaart, El Peso kon ik geen hele ronde actief krijgen. De droom werd een nachtmerrie, het wordt wachten tot volgende handelsperiode.

Ook fine, minimize, technix, ykm, loco_tazz, criminele schoonzoon, the king 2, bolletripolire en David12 verlieten deze dag het leven.