Je zal maar bonanza heten

Auteur: Metal Alvarez

Elke week weer opnieuw een artikel bedenken voor de TMC. Elke week weer opnieuw honderden mensen vragen een artikel in te sturen en uiteindelijk maar met 3 artikelen eindigen. Het zal je maar overkomen. Correctie, dit overkomt bonanza! Deze fanatiekeling slooft zich elke week weer opnieuw uit voor een mooie editie, maar wanneer de krantenjongen weer langs loopt met een verse TMC, zijn er maar een paar blaadjes te bekennen.

Daarom besloot ik om eens iets te typen voor deze editie. Dit artikel is daarom ook toegewijd aan onze favoriete Belg bonanza.

Liefde
Voor degenen die zich afvroegen of bonanza wel eens verliefd is, het antwoord is ja. Hij heeft een zwak hart voor olifanten, vooral pasgeboren olifantjes die nog moedermelk drinken. Wat hij precies met de olifanten doet is onduidelijk, maar hij heeft in ieder geval een hele collectie olifantenfoto’s.

Politiek
Ook is onze vriend een fanatieke politicus, hij is zelfs in mijn ogen de beste van de Federatie, zolang hij maar voor Alvarez-wetjes stemt!

Rechtspraak
Op dit gebied doet hij het wat slechter, vooral omdat hij het verschil niet kan zien tussen een aanslag en een aanval. In ieder geval ga ik nu bier drinken dus stop ik met dit slechte/onzinnige artikel over onze top-Belg!

Groetjes,
Metal Alvarez, voor al uw zin en onzin!