Brief aan bonnie

Auteur: ikenco

Lieve bonnie,

Vandaag, ik weet het niet hoor. Ik heb geen inspiratie. Zelfs gedichten komen er moeilijk uit.
Misschien dat we eens een clubje slimme mensen (mits die ergens op deze aarde te vinden zijn) bij elkaar zetten om heel intellectuele onderwerken te verzinnen. Misschien is het dan makkelijker om een artikel met inhoud te schrijven?

Anders moet ik dingen schrijven zoals dat ik naar muziek van Guus luister op dit moment, me opnieuw erger aan Tresias Aegirsson met z’n onderzoek naar Parlementsleden. Als er geen discussies zijn is het ook lastig wat te zeggen hoor, of dingen zoals, ik ben vandaag in het blauw gekleed en het is koud buiten. Okee, nu gaat het wel heel erg de verkeerde kant op.

Misschien dat ik nog wel even met bommetjes naar pinguïns ga gooien, ook al zo’n leuk spelletje. Of misschien de Donald Duck lezen. Oh en ik moet ook nog kerstcadeautjes verzinnen. Zou mijn verlanglijstje ingewilligd worden en krijg ik een vliegticket naar Barcelona of Rome, ben benieuwd! In ieder geval iedereen vast prettige kerstdagen toegewenst!

Kan ik misschien alvast verklappen dat er een leuke verrassing komt met kerst, maar wat, dat zien jullie dan wel. Ik kan wel zeggen dat jullie het allemaal heel leuk vinden. (Gratis kusjes op te halen bij het Ministerie van Financiën!)
Oke, die ging wat ver, maar goed. Have Fun!

Weledelzeergeleerde enorm vrolijke en vandaag de Donald Duck lezende, zingende en half slapende Ikenco