De omgekeerde invasie

Auteur: Metal Alvarez

Een paar handelsperiodes terug begon ik met het beschieten van loslopende Digitalianen. Helaas zijn er nu geen enkele meer over, omdat ze verhuisd zijn en degene die niet weg waren zijn nu gerupt door Krelcya. Ik vrees nu dat het omgekeerde gaat gebeuren: een massale invasie van de verhuisde Digitalianen om hun thuisland terug te krijgen. Wij laten ons in ieder geval niet zomaar verslaan.

Voor de duidelijkheid, een Alvarez is geen Cyber, geen Digitaliaan, geen Virtuaan en ook geen Ibishiaan, wij zijn Alvarez en wij blijven de Alvarez, wij doen waar we zin in hebben. Wij hebben overal onze vrienden en onze vijanden en dat zou ook altijd zo blijven. In ieder geval de Alvarez is nu in het bezit van Digitaliƫ, of hoe ik het liever noem, Alvarez Island.

Maar goed, terug naar het verhaal over Digitaliƫ, hoe gaan we dat verdedigen? Nou, gewoon, we doen iets en we zien wel waar het schip strandt. Geen cruciale plannen, geen uitgedachte verordeningen, aangezien die toch wel weer door de Federals genegeerd worden, dankzij het beroemde Anti Alvarez beleid (AAB).

Nu ook weer, het is niet de Aap van FeM, maar de AAB van FeM. De Federals maken een leuke mededeling een paar periodes geleden dat ze geen tussenronde verkiezingen meer organiseren en dat het land het zelf maar moet oplossen als er een burgemeestertje gepopt wordt. Wat gebeurt er? De verordening van Pedro Alvarez wordt genegeerd en zofona (Federal Manager, redactie) gaat leuk even een verkiezing organiseren. Het lijkt wel of de Federals net zo chaotisch als mij zijn.

Waar ging dit artikel ook alweer over? Ohja, we zijn voorbereid op de invasie, hoop ik.
Metal Alvarez, voor al uw zin en onzin.