Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Dat was hem dan, mijn handelsperiode als eindredacteur. En het was me een periode wel zeg, ik was bang om stof te happen op het kantoor van de mooiste krant van de Federatie, maar het was juist lekker druk. Goede artikelen werden ingezonden, alleen voor deze editie werd de deadline helaas niet gehaald. Maar toch, hier is hij dan!

Nu we de Federatie hebben moeten verlaten, de vulkaan is al een aantal uren geleden uitgebarsten, is het toch nog mogelijk om een krant te laten bezorgen bij iedereen die dat wenst. We hebben al mogen horen dat Rednax nipt gewonnen heeft voor Refund. Althans nipt, 6000 I-shell vind ik wel nipt op ruim 260.000 I-shell! Maar de vraag is, zijn ze er eerlijk aangekomen, dat zal het vaste onderzoek uitwijzen natuurlijk.

En dan de verkiezingen in Cyberiƫ, ze zijn gewonnen door Nieuwe Democratie, net voor de partij Sterk Cyberiƫ. Hoe het politiek landschap er verder uit komt te zien wat betreft het kabinet is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat CIT de nieuwe President van Ibisha is. En Forsties is naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe President van Virtua, twee vrij nieuwe gezichten voor mij op politiek gebied, dus dat kan wel eens leuk worden.

Ik wens u veel leesplezier met deze, niet rijk gevulde, maar des te betere editie!

Interim-eindredacteur,

Tresias Aegirsson