Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

De stof is van de drukpersen afgehaald en dus we kunnen weer drukken, helaas waren de poetsvrouwen Wouter en Remcowouter langer bezig dan gepland, desalniettemin bedankt voor het onderhoud dat gepleegd is. Maar wat kunnen we nu verwachten deze handelsperiode?

Wel nu, eerst maar eens een goed gevulde krant: Vier artikelen van The Minic! Statistieken, een strip en een leuk verhaaltje. Voor ieders wat wils dus. Ik ben zelf het meest tevreden met de hoeveelheid artikelen van bovengenoemde persoon, het zijn interessante onderwerpen die hij aankaart: het Engels, een tegenstelling, de Hoge Raad, nieuwe spelers in een belangrijke functie en uiteraard de handelsverboden.

Dit is mijn eerste volledige handelsperiode als lid van de Hoge Raad, dus vooral dat artikel daarover vind ik behoorlijk interessant. Ik wil in dit artikel wel even aankaarten dat er een kleine fout in zit, bonanza is laatst een toer door de Federatie gaan doen en dus klopt het niet dat hij al een lange tijd in Cyberiƫ verblijft.

Ik wens jullie allemaal een prettige handelsperiode en een fijne leestijd toe!

Interim-eindredacteur,

Tresias Aegirsson