Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Om maar met de deur in huis te vallen: We hebben een nieuwe Federal! De nog altijd officiƫle eindredacteur van deze krant, bonanza, is benoemd tot Federal Coordinator. Het was natuurlijk geen grote verrassing dat naast een aantal handelsexperts en een meer criminele expert, er een politiek expert bij zou moeten komen.

Wat wel verrassend genoemd kan worden, is het feit dat het geen Nederlander betreft. Zal er binnenkort ook een Engelstalige Federal komen? Ik hoop van wel eigenlijk. Het is namelijk toch handig om ieder soort speler te vertegenwoordigen in de leiding vind ik. Mr Geld heeft een artikel geschreven over dit nieuwsfeit.

Naast dit belangrijke nieuwsfeit, bleek ook al snel dat de club Fed Request weer terugkwam. Federal Communications was namelijk plots verdwenen en op de geruchten dat het een foutje van de nieuwe Federal was werd door dezelfde Federal negatief gereageerd.

Ook op handelsgebied is iets bijzonders gebeurd. Een mysterieus product is opgedoken, hier lees je meer over in het artikel van Flapdrol!

Over de vervanging van het lid van de Hoge Raad, bonanza, lees je dan weer alles in het artikel van de vervanger Alecto.

Uiteraard kunnen ook de statistieken niet ontbreken. Hierin is opvallend te noemen dat gelaarsdekat1 met zoveel overmacht de hoogste omzet heeft na de eerste week.

Wat staat er nog mee te gebeuren, in deze nu al zeer opvallende handelsperiode? U leest het, volgende week in uw favoriete krant!

Interim-eindredacteur,
Tresias Aegirsson