News-Update II

Auteur: Bruno Provenzano

In dit artikel allemaal kleine artikelen over nieuws wat zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld in de federatie…

Veel leesplezier!

Koning Digitalië Failliet Geschoten
Vanmiddag is de nu oud-koning van Digitalië, The King 2, failliet geschoten. Het finale schot werd gelost door Jory die nu met de scepter in Digitalië zwaait. The King 2 was de uitdager van een nieuw spel in Digitalië, genaamd “Last Man Standing” in dit “spel” moeten degenen die zich in hebben geschreven elkaar neerschieten. Elke speler zet 1000 I-shells in en de winnaar van de Last Man Standing zal dit prijzengeld ontvangen. De afgelopen tijd ontploffen er erg vaak bommen in Digitalië en wordt er erg veel geschoten. The King 2 is het 2e slachtoffer geworden van dit moorddadige spel. Technix was eerder al failliet verklaard.

Verkiezingen!
De verkiezingen gaan morgen weer beginnen, in de Cyberische steden hebben de volgende mensen zich opgegeven voor het mayorschap:
Kronenburg: Martijn5
Roebelarendsveen: Swieber & Vinny
Zwollar: Koffiepotje & Ik_Zwollartje
Eurodam: Geen kandidaten
Zoals u kunt zien doen er redelijk veel kandidaten mee aan de verkiezingen, alleen Eurodam heeft nog geen kandidaat-mayors.

Aan de landelijke verkiezingen doen natuurlijk ook partijen mee, de volgende partijen doen mee aan de parlementsverkiezingen: Lijst Joep Eerlijk, Sterk Cyberië, Nieuwe Democratie, Klein Handels Partij en Lijst Provenzano .

Het zal vast een spannende strijd worden!
Moge de beste winnen!

N.B. Deze informatie kan nu veranderd zijn omdat op het moment van schrijven deze informatie te vinden was.

Examenstress!?
Deze handelsperiode was een erg drukke handelsperiode voor handelaren natuurlijk, voor de mayor met hun kavelstaatproblemen, maar ook zeker voor de Minister van Onderwijs Cesare. Wat statistieken:
In deze handelsperiode zijn er tot nu toe 11 examens gemaakt.
Van deze 11 examens zijn er tot nu toe in totaal 3 examens becijferd met een onvoldoende.
Er zijn dus 3 mensen gezakt en er zijn dus 8 mensen met een 6,0 of hoger geslaagd!

Zoals u kunt zien hebben de Minister van Onderwijs en zijn examinatoren het dus erg druk gehad.
Maar het was deze ronde niet alleen druk met het aanvragen van een staats examen maar ook veel diploma’s moesten verlengd worden. Een overzicht van het aantal verlengde diploma’s:
Officer: 7 keer.
Teacher: 6 keer.
Lawyer: 10 keer.
Bodyguard: 7 keer.
Priest: 6 keer.
De MvO was erg streng in het verlengen zo werden aanvragen zoals: Alles verlengen aub. niet meer geaccepteerd. De Minister van Onderwijs heeft hard gewerkt net als zijn examinatoren Mr Geld en Oxigeon, mijn complimenten.

N.B. Deze informatie kan nu oud zijn omdat hij in de middag is overgenomen uit het Ministerie van Onderwijs.