Het vertrek… (Virtua in beeld I)

Auteur:Bruno Provenzano

Daar zit ik dan, in mijn kleine appartement. Achter mij hoor ik veel getoeter, dat zullen de taxi’s van Virtuan Taxi MV wel zijn.

Op televisie zie ik (Brendan) die weer een of andere “survey” aankondigt. Voor mij, op tafel ligt mijn inburgeringscursus. Ik probeer me goed te focussen op de cursus maar met de tv studeren is geen goed idee, zeker niet als (Brendan) staat te kwebbelen…

Ik ben nu net 1 dagje in Virtua en het bevalt me hier heel erg, allemaal aardige mensen, Natuurlijk blijf ik wel een trouwe schrijver van de TMC en zal ik zo nu en dan eens een artikel schrijven. Dit is mijn eerste artikel in de serie “Virtua in beeld”. In dit stuk kan je vooral lezen wat mijn overwegingen waren om naar Virtua te vertrekken en mijn 1e indruk van het land.

Mijn grootste reden om te vertrekken naar Virtua was de politiek in Cyberiƫ. Maar er hebben zeker ook andere dingen meegespeeld.

Ik wil de politiek in mijn artikel graag vermijden maar ik schrijf er toch een paar zinnen over op. Nadat Lijst Provenzano het vertrouwen opzei in de coalitie, ach laat maar, de meeste die dit lezen weten wat er gebeurd is in de Cyberische politiek. Ik was klaar met de Cyberische politiek, eigenlijk had ik leukere dingen verwacht.

Verder had ik de afgelopen rondes al plannen om te verhuizen naar een ander land. Toen ik aankwam in Virtua, had Tortaam iedereen al ingelicht over mijn aankomst. Ik voelde me echt welkom. Ik handel nu ook gewoon elektronica in Virtua. Heerlijk, lekker rustig. Virtua bevalt me zeer en ik ben van plan om hier (lang) te blijven!!