Een woord van de eindredacteur

Auteur:Eindredacteur

Dat was me een handelsperiode wel, The King 2 die zo met overmacht won. En zich terecht de rijkste inwoner van onze Federatie mocht noemen, want hij was rijker dan wie dan ook in tientallen handelsperiodes daarvoor. Een aantal artikelen gaan deze editie in op die overwinning.

Zo heeft COE eens bekeken hoe spectaculair het bedrag nu werkelijk was. Tranqer heeft een meer algemeen artikel geschreven over de Digitaliaanse handel maar verwijst hierbij uiteraard ook naar die overwinning.

Opvallend was trouwens het bericht van economen die met een offer kwamen om de internationale handel te stimuleren. Er wordt druk uitgeoefend op de Federal Government en Federal Union om de wet aan te passen voor extra subsidies voor boten. Meer lees je hierover in een artikel van Naamloze. Deze journalist heeft ook de pen genomen om te schrijven over de discussie van de boetes en criminaliteit. Hierbij moet worden opgemerkt dat kortgeleden, een wetsvoorstel is aangenomen in Cyberiƫ waarbij de boetes drastisch verlaagd zijn. Naamloze heeft echter besloten een aantal wetswijzigingen uit te werken die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Le Vainqueur, een relatief nieuwe politicus, heeft de stad Roebelarendsveen hoog staan blijkt uit een van zijn artikelen, hij prijst de stad de hemel in.

Genoeg leesvoer dus, dus een extra lange editie.

Tot slot wil ik alvast aangeven dat ik zelf bezig ben met een beschouwing over de Federal Union, die zal deze handelsperiode worden gepubliceerd in deze krant.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson