Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Dat was me een weekje wel. De Federal Union heeft een nieuwe wet weten in te voeren, Cyberië lijkt haar verleden van niks doen in de politiek van zich af te schudden en enorm veel geweld. Ook schrijf ik dit vanuit een ziekenhuisbed waar ik naar toe ben gebracht na beschietingen door criminelen. Dat is het risico van leven in Digitalië.

Maar door de boetewijzigingen van Cyberië lijkt het ook daar een steeds groter risico te worden. Zal Cyberië dit beleid blijven handhaven of snel weer terug vallen op hogere boetes? De pakkans lijkt namelijk wel te zijn afgenomen ook. Waren ze wellicht te laat?

Naast Cyberische wetswijzigingen, is er gisteren een wet doorgevoerd door de Federal Union. Dit betreft een wet over subsidies op het kopen van boten. Dit zou de internationale handel op gang moet trekken, omdat het goedkoper is om een boot aan te schaffen, wat leidt tot lagere transportkosten. De Federal Union heeft bedacht om de wet te laten gelden tot en met handelsperiode 120. De High Council heeft al aangegeven dat zij liever geen periodenummers in de wetten wilt zien. Torpedo 7 legt in een artikel in het kort de wet uit en zet wat kanttekens bij de wet.

Tevens is het groot nieuws dat MoonPoker een artikel wilt laten publiceren door de verschillende kranten, ook door deze krant, waarin informatie uit een privéclub is verwerkt. De plaatsvervangende hoofdredacteur heeft hierover een artikel geschreven.

Verder is in deze editie het artikel van MoonPoker te lezen. De publicatie is dus doorgegaan ondanks rechtszaken in de Internationale Rechtbank. Torpedo 7 heeft over dit onderwerp een artikel geschreven met alle gebeurtenissen op een rij.

Uiteraard zijn ook de handelsomzetten te vinden in deze krant.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson