De Zwollarse politie

Auteur:Hubinho1

Het was een mooie avond in het altijd bosrijke Zwollar. Hubinho1 had net een mooie boswandeling gemaakt en kwam weer aan in zijn miljonairs Villa aan zee. Hij wilde net aan zijn boekhouding beginnen om zijn winst nog eens te kunnen evalueren, maar toen zag hij iets verdachts gebeuren door het raam. Hij had al snel door dat er iets niet in de haak was en belde dan ook snel de Zwollarse politie.

Helaas voor hem waren er alleen twee zeer onervaren agenten beschikbaar, de agenten in kwestie waren wel heel enthousiast om aan hun eerste echte klus te beginnen. De agenten in dienst waren A Lontra en ik_zwollartje, ze kwamen als de bliksem naar de Villa van Hubinho1 gesneld. Na enige tijd hadden ze een bom gevonden voor zijn huis, zeer waarschijnlijk door een Digitaliaanse crimineel geplant. Door hun onervarenheid wisten beide agenten helaas niet goed wat ze moesten doen. A Lontra besloot om Hubinho1 te gaan waarschuwen en te vertellen dat er een poging tot een aanslag op zijn leven was gepland. Net toen Hubinho1 zich naar een veiligere locatie wilde verplaatsen, was de iets te enthousiaste agente ik_zwollartje een beetje te snel met haar poging de bom onschadelijk te maken. Het gevolg was een ontploffende bom, de deur van de villa werd er uitgeblazen en alle drie raakte ze gewond bij de explosie.

De agenten hadden slechts wat schrammetje doordat ze kogelvrije vesten droegen. Hubinho1 had die helaas niet en raakte ernstig gewond en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Na te zijn opgelapt door het uitstekende ziekenhuis personeel kon Hubinho1, met een fikse rekening, weer naar zijn villa toe. Verder met genieten van het heerlijke geluid van de rinkelende kassa.

Nog een fijne handelsperiode,
Hubinho1

Post navigation