Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Er is weer een week voorbij gegaan. Ondertussen zijn de toeristen uit Australië aangekomen, maar het lijkt erop dat hun reisleiders CBI-agenten zijn. Je ziet ze maar weinig namelijk, en met veel geld strooien ze ook niet.

Het was natuurlijk vorige week groot nieuws dat er Australiërs naar onze Federatie zouden komen, maar dit is niet groots aangepakt, er was maandag geen welkomstcomité en ook de havens lagen er niet bepaald kleurrijk bij. Wellicht hebben we de toeristen wat afgeschrikt, maar bronnen binnen de toeristenbranche melden dat de toeristen ieder moment extra geld zouden kunnen ontvangen doordat de Minister van Financiën in Australië extra geld beschikbaar stelt voor de marine die mee was gekomen.

Naast de toeristen, bleken er ook technici naar onze Federatie te zijn gekomen. Door middel van een aantal aanpassingen, is het sinds kort mogelijk om direct vanuit je magazijn prijzen te plakken op de producten die je verkoopt. Technici spreken van een doorbraak in het prijsplaksysteem en verwachten dat er meer aanpassingen zullen volgen. Hoofdtechneut Wouter was in ieder geval zeer verheugd met het resultaat.

Maar het belangrijkste nieuws moet nog komen uiteraard. Aanstaande zaterdag komt een zogenaamde Golden Edition uit! Hierin zult u veel achtergrond lezen. Het Federaal Bureau voor Statistiek heeft ons verblijdt met veilinggevens en de Federale Overheid is bezig met een onderzoek naar criminaliteit en zal haar bevindingen in de Golden Edition publiceren. Uiteraard zijn andere onderzoeken met bijbehorende resultaten, opiniestukken en achtergrondverhalen nog altijd welkom. Vereiste voor plaatsing is in ieder geval hoogstaande kwaliteit!

In deze editie is een Engelstalig artikel opgenomen om alvast een voorschot te geven op de Golden Edition. Tevens vindt u in deze editie een interview met de President van Cyberië en heeft Le Vainqueur een artikel geschreven over de inflatie in onze economie.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson