Digitaliaanse fusie?

Auteur: Torpedo 7

Afgelopen handelperiodes heeft Digitalië economische welvaart gekend maar ook zijn criminele hoogtepunten. Verscheidene handelsperiode was ze het strijdtoneel van de rondewinnaars en tijdens andere periodes waren de smalle straatjes bezaaid met granaatscherven en lege kogelhulzen.

In het verleden telde het mooie land drie steden, maar het noodlot (CBI) sloeg toe en Tripolire moest geëvacueerd worden en is tot nader order nog altijd afgesloten wegens mysterieuze redenen.

Hedendaags wordt er soms nog aan Tripolire teruggedacht door oude spelers en mayors die straten of monumenten naar deze stad vernoemen.

Maar zal Digitalië nog lang uit 2 steden bestaan? Na de vulkaan uitbarsting aan het begin van de handelsperiode werd er duidelijk dat er een verandering in kavelopbrengst en dergelijke was.

Een van de veranderingen is dat de grenzen van Monapoli en El Peso nu beduidend dichter bij elkaar zijn verschoven. Na een geografisch onderzoek, zie hieronder, blijkt dat tussen beide steden nog maar 2 kavels liggen. De kans is groot dat er bij een nieuwe vulkaanuitbarsting de grenzen van beide steden gaan overlappen en dat de beide steden gaan fuseren tot één mega stad.

Wat zijn de plannen van de Wouter-Almachtige-God voor het mooie Digitalië? Plant hij al langer een fusie en wil hij graag DE MEGA STAD creëren?
Of speelt het CBI samen met een criminele supervillian die de vulkaan kan besturen? En zo hun mysterieuze zaakjes in Digitalië verder zet?

Het antwoord weten we pas in volgende handelperiodes.

Noot: Momenteel zijn er geen plannen van de Digitaliaanse en andere Overheden bekend voor een fusie tussen de twee steden.