Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Een kort woord deze week, uw eindredacteur moet namelijk nog een paper schrijven van 1300 woorden voor komende maandag, en van plannen heeft uw eindredacteur nog nooit gehoord.

Maar uiteraard even de hoogtepunten op een rij. De Federale Unie heeft deze week een aantal voorstellen ter stemming laten komen, en daarvan zijn er een aantal goedgekeurd.Vanaf komende handelsperiode mogen wat de Federale Unie betreft, de vaste boetes niet hoger zijn dan 750 I-shell, en het maximumpercentage qua nettowaarde bij een boete is vanaf handelsperiode 123 vijf procent. Voor meer informatie over deze wetswijziging wijs ik graag door naar de bijbehorende club.

Tevens zal vanaf komende handelsperiode de subsidie op boten weer mogelijk zijn, derhalve wordt een stijging van de internationale transportcijfers verwacht. De Federale Unie moet in ieder geval nog een akkoord bereiken over het onderwijs naar het schijnt. Of ze dit gaat lukken is nog maar de vraag.

Het artikel van White Queen en de club die daar bij hoort, heeft veel stof doen opwaaien. Er zijn al veel handelaren die het eens zijn dat de Federale Unie niet werkt in de huidige vorm. De vraag blijft wel, in welke vorm moet het dan gegoten worden?

In deze editie vind je verder twee artikelen van Torpedo 7. Een daarvan is uiterst interessant, gezien hij aantoont dat Monapoli en El Peso wel verdacht veel dicht bij elkaar liggen, benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan zijn artikel daarover!

Rest mij nu niets anders dan het veel leesplezier wensen!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson