Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Ibisha Island – “The story continues…”, zou dat een betere titel zijn geweest voor het artikel van de Eindredacteur? Hij is weer op stap geweest voor ons, en ditmaal naar Eurodam waar een aantal staatshoofden arriveerde. Zij kwamen allen in een privéjet aan die gekocht zijn door de toeristen die vooruitgestuurd zijn.

Sommige van deze privéjets schijnen voor zo’n 7.200 I-shell over de “toonbank” te zijn gegaan. Wat een luxe moet dat dus zijn, een verkoper had het zelfs over een bowlingbaan in het vliegtuig. Naast staatshoofden die privéjets kwamen kopen, zouden er nog een paar extra staatshoofden zijn geland. Waarvoor? Dat lees je in het artikel  Raadsel omtrent Ibisha – deel 2.

Tevens heeft de eindredactie aan het begin van deze handelsperiode een enquête georganiseerd. De resultaten hiervan zijn binnen en hebben een aantal veranderingen veroorzaakt. Lees hier meer over in het artikel TMC Vooruit?! U zult nu wel denken, wat een vervelende titel is dat. Maar die titel is gekozen vanwege de rest van deze editie.

Dat staat namelijk in zijn geheel in het teken van MC Vooruit, een partij in Cyberië. Andere partijen hebben hier een kans misgelopen om promotie te maken. Grote kans dat MC Vooruit dus de komende verkiezingen in Cyberië gaat winnen.

Rest mij niets anders dan u veel leesplezier toe te wensen.

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson