TMC Vooruit?!

Auteur: Eindredacteur

Ibisha Island – De eindredactie had aan het begin van deze handelsperiode een enquête verspreidt door de Federatie. Deze enquête is door 18 handelaren ingevuld, waarvoor dank. Op basis van de resultaten die zijn gegeven, is de eindredactie van plan onderstaande veranderingen door te voeren de komende tijd. 

Verandering 1
De bureau’s op de verschillende redacties worden weer afgestoft. Er ontstaat daardoor een aantal vacatures. The Miniconomist is op zoek naar een economische redacteur die veranderingen op het gebied van economie becommentarieerd. Denk hierbij aan kavelopbrengsten die veranderen, of steden die veranderen. Maar ook nieuwe functies, of een vliegtuigtoerist. Daarnaast is de redactie opzoek naar een politiek commentator die de lezers van deze krant op de hoogte van de meest gekke wendingen op politiek vlak. Over enkele dagen zal bekend worden hoe te solliciteren.

Verandering 2
Zoals je wellicht gemerkt hebt, wordt de inleiding van ieder artikel voortaan voorafgegaan met de stad waar het betrekking op heeft. Is deze stad niet bekend, dan wordt de standplaats van de auteur gebruikt. Op deze manier hoopt The Miniconomist een eenduidige lay-out neer te zetten.

Verandering 3
Niet alleen artikelen met enkel feiten, maar ook verzinsels worden meer gepubliceerd. Denk aan sportevenementen verslaan, maar ook verhaallijnen bedenken die prima passen binnen de Federatie, zie bijvoorbeeld Raadsel omtrent Ibisha Island.

Verandering 4
The Miniconomist zal voortaan proberen iedere editie een kleine strip toe te voegen. Dit kan iedere week een andere strip zijn, maar kan ook bijvoorbeeld iedere editie Garfield worden. Een strip zal beloond worden met dezelfde beloning als een artikel.

Verandering 5
Het beloningsbeleid gaat op de schop. Gezien dit in overleg moet met de Federale Overheid, kan de eindredactie hier nog geen uitspraken over doen. Eventuele voorstellen hiervoor mogen geplaatst worden in de bekende club uiteraard. Een voorbeeld staat hieronder:
I-shells: Aantal woorden*2 I-shell +150 I-shell – een kwaliteitsbedrag. Heb je een hoge kwaliteit, zal het kwaliteitsbedrag 0 zijn, heb je een lage kwaliteit kan dit bedrag oplopen tot 500 I-shell. Dit ter voorkoming van te kleine artikelen, denk aan een paar zinnetjes maar.
Premium Member dagen: Vanaf het 3e artikel dat je hebt ingeleverd (in een handelsperiode eventueel), stijgt je Premium Memberdagen beloning per artikel met 1 Premium Memberdag. Er zit hier wel een restrictie op dat maximaal 5 Premium Memberdagen per editie per persoon uitgedeeld kunnen worden.

Daarnaast wilt de redactie meegeven dat je geen talent hoeft te hebben om te schrijven. Een artikel is een artikel, en als je fouten maakt, maakt dit niet uit. Het gaat om het plezier dat we er aan beleven. Dat staat voorop namelijk. De eindredactie hoopt op deze wijze de krant weer naar een hoger niveau te brengen. Werkt u er aan mee? 

The Miniconomist, de krant voor en van u!