Kort nieuws

Auteur: Eindredacteur, Torpedo 7, Arthur246

Eurodam – Enkele korte nieuwsberichten vindt u hieronder. Bijgevoegd zijn de namen van de journalisten, na het nieuwsbericht.

Spelwijziging : Kleine criminelen worden groot
Sinds het begin van deze handelsperiode is er een nieuwe trend gestart. Het comité voor Criminele Activiteiten heeft besloten om de titel bij de verschillende Criminal Points aan te passen. Zo werd de grens voor verschillende statussen verlaagd. Voor een criminal genoemd te worden heb je nog steeds 3 punten nodig , bij gangster en criminal mastermind zijn de punten verlaagd naar 150 en 350 punten. Het comité heeft nog geen officieel persbericht gepubliceerd maar het heeft wellicht te maken met het sterk dalende aantal criminal masterminds en gangster vanwege een te hoge grens voordien. (Torpedo 7)

Vakantie in de Federatie
Wie kent het niet, dat de shops half vol zijn, de spullen die je nodig hebt er niet zijn, het bestuur plat ligt en ga zo maar door. De Federals hebben daar een plan voor bedacht, een tussenronde. Ze gooien gewoon de boel om, bijna alles mag, iedereen op een eiland dumpen om het maar zo te zeggen en de tussenronde kan beginnen. Maar waar de Federals misschien niet zo goed over na hebben gedacht, is het feit dat we 6-7 weken zomervakantie hebben, dus 1 week tussenronde is misschien een niet zo goed idee. Zeker niet om er dan nog een gewone handelsperiode tussen te plakken. Wat ze naar mijn mening hadden kunnen doen, is twee tussenrondes die allebei twee weken duurde en dan een week rust zoals gewoonlijk. Want ja we nemen ook weer niet allemaal tegelijk vakantie. Dus voor de Federals, gewoon de tip geen gewone handelsperiode meer in de vakantie. (Arthur246)

Spoedvergadering
Afgelopen zondag hebben de Federals een spoedvergadering gehouden. Op de agenda stonden 2 punten: een paar CBI zaken en de toekomst van Miniconomy. De vergadering heeft drieënhalf uur geduurd. Er wordt verwacht dat komende dagen meer duidelijkheid komt over de toekomst van de Federatie. (Torpedo 7)