Van Stemrecht naar Stemplicht

Auteur:Torpedo 7

El Peso – Het laatste kwartaal van elke handelsperiode wordt vooral gekenmerkt door de verkiezingen! Verschillende partijen proberen nog de laatste mensen te ronselen of delen nog flyertjes uit waarom men op hun partij zouden moeten stemmen.

Vorige handelsperiode trokken we met zijn allen naar de stembus, deze keer was het anders dan de andere handelsperioden. Er werd namelijk stemplicht ingevoerd door de Almachtige God Wouter. Iedereen die zich langer dan een uur in de federatie bevond en nog geen 2 keer had gestemd, kreeg een stemformulier onder zijn neus geduwd door een paar CBI-agenten.
Op het moment is het nog niet duidelijk waarom Wouter de stemplicht heeft ingevoerd, maar blijkbaar heeft het iets te maken met de gedaalde interesse in de politiek en met het dalende aantal actieve handelaren.

Tot slot wou het DHTThet Digitaliaans Hacker Team For Tripolire – mededelen dat ze een manier hebben gevonden om deze stemplicht te kunnen omzeilen. Zo blijkt een simpele druk op de backspace-toets het formulier samen met de CBI-agenten te deleten.