Kort Nieuws

Auteur: Torpedo 7, Eindredacteur

Zwollar – We hebben weer een kort nieuws-artikel. Redacteur Torpedo 7 en de eindredacteur hebben enkele korte nieuwsberichten bijeen gezocht en samengebracht in een artikel.

Roebelarendsveen – Op de nacht van maandag op dinsdag 28 oktober arriveerden verschillende bouwvakkers bij het TMC-gebouw en bouwden in een mum van tijd een paar extra verdiepingen op het hoge kantoorgebouw. De capaciteit werd van 500 naar 750 verhoogd in een oogwenk terwijl Tresias Aegirsson, de hoofdredacteur, rustig in zijn bed lag te slapen en niets doorhad van de geheime plannetjes van de Federals.

Noot van de eindredactie: De eindredactie is verheugd met het genereuze gebaar van de Federale Overheid. Hierdoor kan er meer bewaard worden in de club.

Centropolis – Roddelkoningin Lindapinda86 liet enkele dagen geleden verheugd weten dat er weer roddels waren verzameld voor haar glossy. Uiteraard werd er op onze redactie smakelijk gelachen om sommige blunders van handelaren die werden genoemd.

Kronenburg – Het CBI heeft in een publieke mededeling de burgemeester gewaarschuwd dat ze niet altijd de mayorhandleiding na hebben geleefd. Zo zou er een mayor een subsidie hebben uitgedeeld voor veilingen en dat was niet toelaatbaar voor het controlerend orgaan van onze Federatie. Of dit nog ergere gevolgen zal hebben, is nog de vraag.