Sanitaire winkel van Kronenburg maakt overuren

Auteur: Tresias Aegirsson

Kronenburg – Uw vaste reporter heeft weer een verhaal gehoord. Toen hij op bezoek was in Kronenburg om verslag uit te brengen over de voortgangen die geboekt zijn in de Cyberische politiek, viel de drukte in de sanitaire winkel van Kronenburg nogal op.

Naar het schijnt heeft Plastic dame enkele uren geleden vier nieuwe badkuipen gekocht. U zult wel denken vier, is dat niet een beetje veel? Dat dacht uw reporter dus ook, en dus heeft hij de desbetreffende winkel om opheldering gevraagd. Daar wist men te vertellen dat Plastic dame een tijdje in het ziekenhuis was geweest en zich niet meer zo fris voelde. Maar wat moet je dan toch met vier badkuipen. Uw reporter ging verder.

Uw reporter begon al dezelfde kenmerken te vertonen als het onderwerp van dit artikel. Plastic dame stalkt, uw reporter stalkt nu ook. Mevrouw werd namelijk gevolgd, en toen even later de controleur van het Ministerie van Financiën stopte bij een mooi optrekje, werd het duidelijk. Ze had een optrekje gekocht met maar liefst vier badkamers. Vorige week sliep alleen Joep Eerlijk nog bij Plastic dame maar nu woont hij er vast, speelt er zijn spelletjes en laat zelfs mensen meegenieten van zijn zangkwaliteiten. Dat verklaart direct de stilte in het Parlement, maar meer daarover in het artikel hierna.