Stadsbeheer ondergaat verandering

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – De Federale Overheid heeft enkele dagen terug een belangrijke mededeling gedaan omtrent het burgemeesterschap. De belangrijkste veranderingen zijn opgenomen in dit artikel.

De gekozen burgemeester krijgt voortaan toegang tot een apart soort bedrijf, als het ware een stadsbeheer. Het stadsbeheer is ondergebracht in een gloednieuw account, te herkennen aan “Mayor of [plaatsnaam]”. Het stadsbeheer mag geen handelsactie ondernemen behalve het openen van een bankrekening en het kopen van kavels voor projectontwikkelingen.

De gekozen burgemeester krijgt daarentegen meer vrijheden dan dat hij nu heeft. Zo mag hij voortaan weer overal in de Federatie handelen. Hij mag alleen niet overal wonen. Hij dient te blijven wonen in de stad waarvan hij het stadsbeheer in handen heeft.

Vanwege het feit dat de gekozen burgemeester weer overal mag handelen, kunnen statistici beter zijn nettowaarde inschatten. En dat heeft als gevolg dat hij voortaan opgenomen kan worden in de lijst van nettowaardes aan het einde van een handelsperiode.

Voor meer informatie over het vernieuwde stadsbeheer kijkt u in de club ‘Fed Request’.